1. Müşteri Destek Asistanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penasia Kozmetik İç ve DışTicaret Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Destek Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Sistem Destek Teknisyeni

BDH Bilişim Destek Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sistem Destek Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. İdari İşler Asistanı

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PLASTİKKART AKILLI KART için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. AR-GE Destek Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mercanlar Otomotiv Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Destek Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Yönetici Asistanı

ADAPAZARI ŞEKER A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Asistanı - Sivas Bölgesi

Tarım Kredi Kooperatif Market için Yozgat, Sivas, Kırşehir, Tokat, Kayseri,... bölgesinde Satış Asistanı - Sivas Bölgesi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Asistanı - Sivas Bölgesi

Tarım Kredi Kooperatif Market için Yozgat, Sivas, Kırşehir, Tokat, Kayseri,... bölgesinde Satış Asistanı - Sivas Bölgesi arayışımız bulunmaktadır.

8. Hasar Uzmanı - Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTERPRISE RENT A CAR için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Uzmanı - Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Ofis Asistanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ ER-KA İNŞ.TURZ.ELEKT.TAAH.TİC.VE SAN.AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Coldwell Banker Mega Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEGA INVEST GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Coldwell Banker Mega Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Yönetici Asistanı

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKHAN UN FABRİKASI VE TARIM ÜRN GIDA SAN TİC LTDŞT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Destek Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DCT KLİNİK için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Destek Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Ofis Asistanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekom için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Yönetim Asistanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALK HİJYENİK ÜRÜNLER DETERJAN SAN.VE TİC. A. Ş.(MERKEZ) için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Destek Uzmanı

Superonline İletişim Hizmetleri için Diyarbakır bölgesinde Satış Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Temel Geliştirme Direktörlüğü İdari Asistanı

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sabanci Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temel Geliştirme Direktörlüğü İdari Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Operasyon Destek Uzmanı - Engelli Kadro

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Destek Uzmanı - Engelli Kadro arayışımız bulunmaktadır.

19. Yönetici Asistanı

ECS DAĞTIM DİJİİTAL BASKI OFİS KIRTASİYE VE SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul Avrupa bölgesinde Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Üst Düzey Yönetici Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAMA ALLIANCE KUMAŞ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üst Düzey Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Genel Müdür Asistanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KaleKalıp Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Asistanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Egemen Hediyelik Eşya A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Yönetici Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AZİM ÇELİK MOTORS için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELODİ ÇİKOLATA VE GIDA SAN.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Bakım Şefi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KLUH DESTEK VE PROFESYONEL HİZMETLER TİC.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Şefi arayışımız bulunmaktadır.