1. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü

DİZELMAR OTOMOTİV için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Dil Bilen Satış Uzmanı- İstanbul Avrupa

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Dil Bilen Satış Uzmanı- İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

3. Harita Grup Şefi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özbek İnşaat Turizm Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Grup Şefi arayışımız bulunmaktadır.

4. Rusça ve İngilizce Bilen Sağlık Turizmi Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tolerance Gayrimenkul Yat İns Ltd Şti için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rusça ve İngilizce Bilen Sağlık Turizmi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Lojistik Elemanı (Rusça Bilen)

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız TROYKA ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Elemanı (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

6. Japonca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Japonca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Korece Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Korece Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Romence Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Romence Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Almanca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Çince Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çince Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Portekizce Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Portekizce Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İspanyolca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İspanyolca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İtalyanca Bilen Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Desa Deri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

14. Rusça ve Özbekçe Bilen Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bahçeci Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rusça ve Özbekçe Bilen Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Harita Mühendisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız HELKA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Karabük bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Harita Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolin İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. İhracat Satış Temsilcisi (Rusça Bilen)

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEKTÖR KİMYA için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Temsilcisi (Rusça Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

18. Mimar (Almanca Bilen)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROTA için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar (Almanca Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

19. İngilizce Bilen Sağlık Danışmanı (İstanbul)

Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde İngilizce Bilen Sağlık Danışmanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

20. Dış Ticaret Sorumlusu (Almanca Bilen)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HALICI ENDÜSTRİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Sorumlusu (Almanca Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

21. Çince Türkçe Bilen Departman Asistanı

Eğlence Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DABHANDS TEKNOLOJİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çince Türkçe Bilen Departman Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Rusça Bilen Satış Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HiPERMAK Makina Sanayi ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rusça Bilen Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İngilizce Bilen Satış Danışmanı - Taksim Pera Adl

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen Satış Danışmanı - Taksim Pera Adl arayışımız bulunmaktadır.

24. İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İzmir/ankara/istanbul

Doğa İnsan Kaynakları için Ankara, İzmir, İstanbul Anadolu, İstanbu... bölgesinde İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İzmir/ankara/istanbul arayışımız bulunmaktadır.

25. Araç Teslimat Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilen Otomotiv Tic.Ltd.Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.