1. Depo Asistanı - Vakko Outlet Airport

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız W Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Asistanı - Vakko Outlet Airport arayışımız bulunmaktadır.

2. Gazipaşa Airport Avm - Mağaza Yöneticileri

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTB için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazipaşa Airport Avm - Mağaza Yöneticileri arayışımız bulunmaktadır.

3. Gazipaşa Airport - Satış Danışmanları

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTB için Antalya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Gazipaşa Airport - Satış Danışmanları arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - İstanbul Airport AVM

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Airport AVM arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of Istanbul

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BK MARKA MAĞAZACILIK TASARIM DANIŞMANLIK SANAYİ V için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

6. Liman Operatörü

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TFS AKARYAKIT HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Liman Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Loss & Prevention Officer

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Address Istanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Loss & Prevention Officer arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Satış Müdürü

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEVZİ GANDUR LOJİSTİK A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi (Gece)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık Kulübü Temizlik Görevlisi (Gece) arayışımız bulunmaktadır.

11. Personel Aşçısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Aşçısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Banquet Waiter

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Address Istanbul için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Banquet Waiter arayışımız bulunmaktadır.

13. Kat Hizmetleri Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of İstanbul Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHPC ISTANBUL GIYIM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Mall Of İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Personel

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

16. İnsan Kaynakları Uzmanı (SAP Bilen)

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı (SAP Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Görevlisi

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Elemanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Elemanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yiyecek İçecek Elemanı (Set Up Personeli)

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yiyecek İçecek Elemanı (Set Up Personeli) arayışımız bulunmaktadır.

21. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Vardiya Amiri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Istanbul Ottomare için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Amiri arayışımız bulunmaktadır.

24. Tır Şoförü

Liman İşletmeciliği ve denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOCAMAN GLOBAL DENİZCİLİK ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

25. Temizlik Görevlisi

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.