1. Gıda Teknikeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGÖRKEY OTOMOTİV TURİZM GIDA SAN TİC A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Gıda Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKE için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. İnşaat Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yiğit Akü A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Güvence Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Elektronik Teknikeri

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ersistem Elektronik Güvenlik ve Yapı Sistemleri S için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Laboratuvar Teknikeri

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTEKMA GROUP için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Uplink/Headend Merkezi Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uplink/Headend Merkezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo) arayışımız bulunmaktadır.

9. Sterilizasyon Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL GÖZTEPE SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sterilizasyon Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Radyoloji Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmir Karataş Hastanesi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Bina Otomasyon Sistemleri Teknikeri

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özyeğin Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bina Otomasyon Sistemleri Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Radyoloji Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Sağlık Merkezi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

15. Gıda Teknikeri

Catering sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tevfik Emre Gıda Ltd.Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Mutfak Komisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD GLOBAL GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Barista

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD GLOBAL GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista arayışımız bulunmaktadır.

18. Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR GRUP SEYAHAT MAKİNA TEKSTİL TURİZM İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ BAĞCILAR ŞUBESİ için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve …

19. Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELODİ ÇİKOLATA VE GIDA SAN.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Pasta Ustası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız FISTIKMISTIK GIDA TUR.SAN.VE TİC.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pasta Ustası arayışımız bulunmaktadır.

21. Satın Alma Sorumlusu

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız PERLA FRUIT GIDA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız MR GRUP İNŞAAT TAAHHÜT PROJE MÜHENDİSLİK YEMEK GIDA TEMİZLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Ofis Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VFC GIDA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Gıda Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız VFC GIDA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Temizlik Görevlisi

HAFT KAHVE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.