1. Satın Alma Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sarkuysan A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kumaş Satın Alma Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moda Selvim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Almanca Öğretmeni

AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSU için İstanbul Anadolu bölgesinde Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız JAHR GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Satın Alma Yöneticisi

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SE CLUB GAYRİMENKUL YÖNETİM YAZILIM BİLİŞİM SİST. PAZ. DAN. VE TİC. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Satın Alma Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lal Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Almanca İngilizce Tercüman / Çevirmen

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSMEDİCA ESTETİK TURİZM SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca İngilizce Tercüman / Çevirmen arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Elemanı

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORRECID SERAMİK FRİT VE GLAZÜR SAN VE TİC LTD ŞTİ için Eskişehir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı …

10. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Satın Alma Uzmanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satın Alma Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Satın Alma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde Rusça Hava Yolu Back Offıce Kariyer Fırsatı arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo Sevkiyat Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SAN.TİCLTD.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Üretim Gıda Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Temizlik Görevlisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Servis Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

20. Ön Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAR UNLU MAMÜLLERİ GIDA ÜRETİM LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Veteriner Hekim/Zooteknist

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DUPAŞ KİMYA GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İzmir +12 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Hekim/Zooteknist arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Personeli

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. Dış Ticaret Uzmanı

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUTKON ASANSÖR MÜHENDİSLİK İNŞAAT DOĞAL GAZ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İdari İşler Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAFE CROWN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Garson

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD GLOBAL GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.