1. Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blt bilişim hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Genel Cerrahi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Genel Başvuru

SUWEN için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

3. Genel Müdür

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız BordroTR Bordro Danışmanlık Hiz. Tic. LTD. ŞTİ için İstanbul (Tümü) +14 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Genel Müdür arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Muhasebe Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız UESTCO ENERJİ SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Genel Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEYER GROUP için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Segment Denetim Mali Müşavirlik Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Genel Başvuru-Engell

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFES VARLIK YÖNETİM A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru-Engell arayışımız bulunmaktadır.

8. Genel Başvuru (Engelli Kadrosu)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emirgan Sütiş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Başvuru - Engelli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız eFinans için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

10. Türkiye Geneli Mağaza Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Civil Mağazacılık A.Ş. için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Türkiye Geneli Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Genel Başvuru

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sun Şirketler Grubu için İstanbul (Tümü) +28 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Roman A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Başvuru

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Babrak Yazılım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Alan Görevlisi(Gece)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Alan Görevlisi(Gece) arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Muhasebe Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN MADENCİLİK LTD.ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Başvuru - Engelli Aday

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ekonomi Bankası A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Engelli Aday arayışımız bulunmaktadır.

17. Genel Muhasebe Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kumkaya Makina Gıda Tekstil İnşaat San. ve Tic. Lt için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Genel Başvuru

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ İNŞAAT MÜHENDİSLİK MADENCİLİKSAN.VE TİC.A.Ş. için Ankara +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Başvuru - Etkinlik Yönetimi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAS ULUSLARARASI TURiZM KONGRE ORGANiZASYON A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru - Etkinlik Yönetimi arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Muhasebe Elemanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Engelli Kadro - Genel Başvuru

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Odea Bank A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Kadro - Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

22. Genel Yoğun Bakım Hemşiresi

Park Hayat Hastaneleri için Kütahya bölgesinde Genel Yoğun Bakım Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Müdür

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akcan Holding için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür arayışımız bulunmaktadır.

24. Genel Muhasebe Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız CARPENTER TEKNİK SÜNGER İZOLASYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Analiz ve Raporlama Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Genel Transport Nakliyat Tic. ve Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Analiz ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.