1. "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜPRAG METAL MADENCİLİK SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Uşak +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı …

2. Uzun Dönem Stajyer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bonna Porselen San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) +3 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız …

3. Eğitim ve Yetenek Yönetimi Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Eczacılar Kooperatifi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Yetenek Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Yetenek Kazanımı Uzmanı

Murat Ticaret Kablo Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Kazanımı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Tavuk Dünyası Lezzet Ustaları Staj Programı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tavuk Dünyası Lezzet …

6. Veri Analisti Stajyeri / Uzun Dönem

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karınca Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Analisti Stajyeri / Uzun Dönem arayışımız bulunmaktadır.

7. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış/Genç Yetenek Programı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SECURİTAS TEKNOLOJİ HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış/Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

9. Uzun Dönem İş Geliştirme Stajyeri

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Referans Metal için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İş Geliştirme Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Huawei Telekomünikasyon Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

11. Yeşilova Genç Yetenek Programı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEŞİLOVA HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeşilova Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

12. Yeni Mezun/Genç Yetenek

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kosifler Oto için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun/Genç Yetenek arayışımız bulunmaktadır.

13. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIPARMAK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Uzun Dönem Stajyer (Parts Intern)

Jeneratör sektöründe faaliyet gösteren firmamız CUMMINS TURKEY için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer (Parts Intern) arayışımız bulunmaktadır.

15. Proje Yönetimi ve Teşvikler Uzun Dönem Stajyeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aygaz için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yönetimi ve Teşvikler Uzun Dönem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Uzun Dönem Stajyer

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORTEM ELEKTRONİK ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

17. Pazarlama Stajyeri - Uzun Dönem

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASCENDUM MAKİNA için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri - Uzun Dönem arayışımız bulunmaktadır.

18. Kıdemli Yetenek Kazanım Uzmanı

Murat Ticaret Kablo Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Yetenek Kazanım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. As Takımı Yetenek Programı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASPİLSAN ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak As Takımı Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Genç Yeteneği

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YORGLASS CAM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Genç Yeteneği arayışımız bulunmaktadır.

21. Abl Foods Genç Yetenek Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU BALIK VE GIDA ÜRÜNLERİ AŞ için Denizli +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Abl Foods Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

22. Uzun Dönem IT Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem IT Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Uzun Dönem Stajyer

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Venkava Ventil ve Buhar Kapanı San.ve Tic.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

24. Uzun Dönem Stajyer

Çanakcılar Seramik San ve Tic. AŞ için İstanbul(Asya), Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

25. Saha Müdürü

Uzun Otomotiv Akar. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) +23 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Müdürü arayışımız bulunmaktadır.