1. Scania Gemi Makineleri Servis Personeli

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Margen Kara ve Deniz Makinaları Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Scania Gemi Makineleri Servis Personeli arayışımız …

2. Gemi Acenteliği Operasyon Sorumlusu

Gemi Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Golda Marine için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Acenteliği Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. AR-GE Gömülü Yazılım Mühendisi

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAVİLİ ELEKTRONİK TİC. SAN. AŞ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Gömülü Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Bakım Şefi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Şefi arayışımız …

5. AR-GE Mühendisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuvo Teknoloji Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. İç Denetim Uzman Yardımcısı / Yeni Mezun

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzman Yardımcısı / Yeni Mezun arayışımız bulunmaktadır.

7. Analitik AR-GE Uzman Mühendisi

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bak Ambalaj San.VE Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Analitik AR-GE Uzman Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. AR-GE ve Kalite Direktörü

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adolin Boya Kimya Sanayi Ticaret Ltd Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE ve Kalite Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Logistics Specialist

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Getir Perakende Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Logistics Specialist arayışımız bulunmaktadır.

10. Transportation Specialist

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Getir Perakende Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Transportation Specialist arayışımız bulunmaktadır.

11. Supply Chain Operations Specialist

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Getir Perakende Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Supply Chain Operations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Getiryemek Satış Yöneticisi, İstanbul

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Getir Perakende Lojistik A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Getiryemek Satış Yöneticisi, İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

13. İşe Alım Uzmanı

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özgen Gemi Tedarik Tic AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Avukat

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEARSAN GEMİ İNŞAAT SANAYİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Avukat arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

16. Project Cargo Assistant Specialist

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Cargo Assistant Specialist arayışımız bulunmaktadır.

17. İdari İşler Amiri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Star Shipyard Denizcilik San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Amiri arayışımız bulunmaktadır.

18. Hukuk Müşaviri Yardımcısı

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız TERSAN TERSANECİLİKSANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hukuk Müşaviri Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kuru Havuz Proje Sorumlusu

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş. için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kuru Havuz Proje Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Ofis Asistanı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MRC AR-GE, ENERJİ MÜHENDİSLİĞİ KONTROL VE TEST HİZMETLERİ A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Art Shipyard için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma Sorumlusu

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEŞİKTAŞ TERSANE A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Havuz Kaptanı

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ada Denizcilik ve Tersane İşletmeciliği Aş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Havuz Kaptanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. İdari İşler Personeli

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Personeli arayışımız bulunmaktadır.