1. Mağaza Müdür Yardımcısı- Gaziantep Primemall Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı- Gaziantep Primemall Avm arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı - Gaziantep Geneli

English Home için Gaziantep bölgesinde Satış Danışmanı - Gaziantep Geneli arayışımız bulunmaktadır.

3. Gaziantep Bölge Müdürü

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kadooğlu Petrolcülük için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gaziantep Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Gaziantep Şehitkamil Atik Mağazası için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

5. Vodafone Mağaza Müdürü

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Gaziantep Şahinbey Atik Mağazası için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Kasa Personeli - Bursa As Merkez

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Personeli - Bursa As Merkez arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADIM OTOMOTİV için Gaziantep +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Grafik Tasarımcı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACARSAN HOLDİNG için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

9. Üretim ve Malzeme Planlama Şefi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANSA AMBALAJ SAN. VE TIC. A.S. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Malzeme Planlama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

10. İhracat Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CEREMONY GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Makam Şoförü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAZİ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Dijital Baskı Operatörü

Basım - Yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEŞİM BASKI MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Baskı Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. Suburcu Şube - Perakende Portföy Yönetmeni/Yrd.

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türkiye Finans Katılım Bankası için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Suburcu Şube - Perakende Portföy Yönetmeni/Yrd. arayışımız bulunmaktadır.

14. İç Denetim Müdürü

PAKTEN Sağlık Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı (Bursa)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Bursa) arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Kontrol Sorumlusu

Kumaş & İplik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kurt Kumaş San. Ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Kimya Mühendisi

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Merinos Halı San ve Tic A.Ş için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Sayım ve Mal Kabul Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AS KARE SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DANIŞMANLIK YAZILIM HİZMETLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sayım ve Mal …

19. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aktürk Bilişim Teknolojileri A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Satınalma Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK AS YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Mimar

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK AS YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

22. Full Time Satış Danışmanı/Gaziantep Sankopark

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Full Time Satış Danışmanı/Gaziantep Sankopark arayışımız bulunmaktadır.

23. Araç Teslimat Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız NURAL OTO KİRALAMA için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Ön Muhasebe Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız NURAL OTO KİRALAMA için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Değirmen Üretim Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZMERMER UN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Değirmen Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.