1. Inspector/Quality Controller

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Inspector/Quality Controller arayışımız bulunmaktadır.

2. Internal Audit Senior Auditor

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Audit Senior Auditor arayışımız bulunmaktadır.

3. Financial Accounting & Tax Compliance Assistant

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grant Thornton Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Financial Accounting & Tax Compliance Assistant arayışımız bulunmaktadır.

4. Sales and Marketing Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MESS Group İnşaat Petrol Harfiyat Hayvancılık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

5. Accounting Specialist - Temporary

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Accounting Specialist - Temporary arayışımız bulunmaktadır.

6. Site Engineer

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOVA RÜZGAR ENERJİ SANTRALLERİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Site Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Internal Audit Manager

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Internal Audit Manager arayışımız bulunmaktadır.

8. Teknik Satış Uzmanı

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAZERA TOHUMCULUK VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Teknik Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Assistant Technical Manager (Coil Coating)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Assistant Technical Manager (Coil Coating) arayışımız bulunmaktadır.

10. Executive Director

Yem Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Optima Besin Maddeleri San. ve Tic. A.Ş için Kırklareli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Executive Director arayışımız bulunmaktadır.

11. Part Time Müşteri Danışmanı - Kip İzmir Hilltown

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İzmir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Müşteri Danışmanı - Kip İzmir Hilltown arayışımız bulunmaktadır.

12. Part-Time Satış Danışmanı - W Akmerkez

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part-Time Satış Danışmanı - W Akmerkez arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Müdürü - Bursa

Schafer için Bursa bölgesinde Mağaza Müdürü - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

14. Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm

Dagi için Eskişehir bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm arayışımız bulunmaktadır.

15. Bebekolog /Part Satış Danışmanı Adıyaman

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Adıyaman bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı Adıyaman arayışımız bulunmaktadır.

16. Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYÇELİK GESTAMP OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEMAG MÜHENDİSLİK MAK. SAN. LTD. ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGLISH TIME EĞİTİM KURUMLARI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Spa Temizlik Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Swissôtel The Bosphorus, Istanbul için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Spa Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Punta Kaynak Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOYLU APARAT KALIP OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Punta Kaynak Operatörü arayışımız …

21. Yönetici Adayı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Adayı arayışımız bulunmaktadır.

22. Saha Satış Temsilcisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FTD LOJİSTİK KARGO SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Temizlik Hizmetleri Şefi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Tesis ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. Bölge Satış Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÜMBÜL TURİZM İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Temsilcisi

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kamil Özen Billuriye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.