1. Muhasebe ve Finans Uzman Yardımcısı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKUR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Finans Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KREA MAKİNE MÜHENDİSLİK SAVUNMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Finans Uzmanı

Twigy için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Finans Müdür Yardımcısı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Finans Uzmanı

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATLANTİK İPLİK VE HALI SAN.TİC.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe ve Finans Sorumlusu

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pratik Enstitü Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Ce için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Finans ve Muhasebe Yöneticisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnka Yapı Bağlantı Elemanları San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans ve Muhasebe Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Müşteri Temsilcisi – Beylikdüzü Şube

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tam Finans Faktoring A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi – Beylikdüzü Şube arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Temsilcisi – Kocaeli

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tam Finans Faktoring A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi – Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Hazine ve Finans Yöneticisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Hazine ve Finans Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Finans Müdürü

OBA PERDESAN TEKNİK TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Mali İşler ve Finans Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAMEKS EKSANTRİK MİLVE MAKİNA PARÇAL SANVE TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler ve Finans Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Kıdemli Finans Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Yol Yapı San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Finans Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alp otomotiv yedek parça ltd şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Finans Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Olimpia Oto Camları Sanayi Ve Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Finans Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mass Makina Sanayi İnşaat Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Finans Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Poleks Gıda San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Kurumsal Finans ve Yatırımcı İlişkileri Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Finans ve Yatırımcı İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Finans Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNSU ENERJİ SİSTEMLERİ VE KONFOR TESİSLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Sosyal Medya ve İçerik Üreticisi Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Üreticisi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Şoför / Sürücü

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKUR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

22. Kurumsal Finansman Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Finansman Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi - Beşevler Şube

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tam Finans Faktoring A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi - Beşevler Şube arayışımız bulunmaktadır.

24. Müşteri Temsilcisi- Dinamik Beylikdüzü Şube

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tam Finans Faktoring A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi- Dinamik Beylikdüzü Şube arayışımız bulunmaktadır.

25. Compliance Specialist/Ass. Specialist

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız vdf grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Compliance Specialist/Ass. Specialist arayışımız bulunmaktadır.