1. Kalite Kontrol Yöneticisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Kontrol Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Giriş Kalite Kontrol Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEKA PROJE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Giriş Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bozzetto Kimya San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Kontrol Görevlisi (Kaynaklı İmalat)

E-MAK MAKİNE İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Görevlisi (Kaynaklı İmalat) arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Teknikeri

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Periyodik Kontrol Muayene Personeli

Ölçü ve Kontrol Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilgelab İş Hijyeni Test Analiz Ve Ölçüm Laboratuarı Dan.San. Ve Tic. Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Periyodik Kontrol …

8. Kalite Güvence Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Tedarik Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Proje Kalite Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPK Otomotiv Yan San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Tedarik Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANEL OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAS OTOMOTİV SAN. TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Lojistik Malzeme Planlama ve Tedarik Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sumiriko Hose Otomotiv San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Malzeme Planlama ve Tedarik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Ölçüm Operatörü

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONTEC MAKİNA İMALAT ÜRETİM SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Ölçüm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Denetim, Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim, Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oto Trim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Test Teknikeri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTES için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Test Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Uzmanı

Tıbbi Laboratuvarlar sektöründe faaliyet gösteren firmamız REFERANS M-B SAĞLIK LAB. HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Teknikeri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTB ARGE VE MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Teknisyeni

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akçelik Demir Çelik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

21. Kurumsal İletişim Uzmanı

AVS Küresel Gemi Tedariği ve Yönetimi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektrik Elektronik Mühendisi

Konelsis Kontrol Elektronik Sistemleri için Ankara bölgesinde Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Bilgi İşlem (IT)/ Grafik Tasarım Elemanı

Konelsis Kontrol Elektronik Sistemleri için Ankara bölgesinde Bilgi İşlem (IT)/ Grafik Tasarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Lojistik ve Depo Şefi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik ve Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

25. Aktif Satış Sorumlusu

Ölçü ve Kontrol Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gama Ölçüm Teknolojileri Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.