1. Sekreter Veya Yönetici Sekreteri

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız VUSLAT MİMARLIK YAPI için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter Veya Yönetici Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

2. Sekreter, Tıbbi Sekreter

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzm. Dr. İrfan Basmacı Muayenehanesi(Psikiyatri) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter, Tıbbi Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

3. Yönetici Asistanı / Sekreteri

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RASYONEL KURUMSAL DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı / Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

4. Sekreter

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız PERGO UZAY TEKN. SAN. VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

5. Sekreter

Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız İrem İnşaat Yapı San. Ve Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

6. Sekreter

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mil-May Tekstil San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

7. Ön Muhasebe Elemanı ve Sekreter

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güleser Tekstil için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı ve Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

8. Yönetici Asistanı / Sekreter

Allshape Estetik Klinik Sağlık A.Ş için İstanbul Avrupa bölgesinde Yönetici Asistanı / Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

9. Sekreter

Civa Mühendislik Proje ve İnşaat Taahhüt Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

10. Tıbbi Sekreter

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERHAT MUTLU MUAYENEHANESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

11. Sekreter Yönetmen Ofisine

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter Yönetmen Ofisine arayışımız bulunmaktadır.

12. Sekreter

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVS HUKUK VE DANIŞMANLIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

13. Sekreter

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETAŞ DEKARASYON DIŞ TİC LTD için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

14. Sekreter

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saydaş Plastik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

15. Tıbbi Sekreter

Tıbbi Laboratuvarlar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gelişim Tıbbi Laboratuvar Hizm.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

16. İç Anadolu Bölge Müdürlüğü / Sekreter

Ekol Grup Güvenlik için Ankara bölgesinde İç Anadolu Bölge Müdürlüğü / Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

17. Sekreter

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Packsan ambalaj sanayi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

18. İdari Sekreter

Ofis Mobilyası ve Dekorasyonu sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARGETA YAPI A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

19. Ofis Sekreteri

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Menyap Gayrimenkul için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

20. Sekreter

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAVUZLAR METAL İTHALAT İHRACAT LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

21. Yönetici Sekreteri

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız fanself için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

22. Santral Sekreteri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akkuş Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Santral Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.

23. Sekreter

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMT Prefabrik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

24. Sekreter (Ankara)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız M MEKATRONİK SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

25. Hukuk Sekreteri

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖLÇÜ HUKUK BÜROSU için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hukuk Sekreteri arayışımız bulunmaktadır.