1. Gratis Engelli Satış Danışmanı - Balıkesir

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gratis Engelli Satış Danışmanı - Balıkesir arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı Gratis İzmir Çeşme Ilıca

Gratis için İzmir bölgesinde Satış Danışmanı Gratis İzmir Çeşme Ilıca arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Yönetcisi - Trabzon

Hayat ve Emeklilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yönetcisi - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

4. Gratis Beauty Manikürist - İstanbul Anadolu Yakası

Gratis için İstanbul Anadolu bölgesinde Gratis Beauty Manikürist - İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

5. Gratis Beauty Estetisyen- İstanbul Anadolu Yakası

Gratis için İstanbul Anadolu bölgesinde Gratis Beauty Estetisyen- İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo Elemanı-Gratis Büyükçekmece

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı-Gratis Büyükçekmece arayışımız bulunmaktadır.

7. Gratis Beauty Manikürist-İstanbul Anadolu Yakası

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gratis Beauty Manikürist-İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

8. Temizlik Personeli - Engelli

Kahve Dünyası için İstanbul Avrupa bölgesinde Temizlik Personeli - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Başvuru (Engelli Kadrosu - Konya)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksun Gıda Tarım ve Ticaret A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadrosu - Konya) arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları) arayışımız bulunmaktadır.

11. Genel Başvuru Engelli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru Engelli arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Başvuru (Engelli)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Başvuru (Engelli Kadro)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadro) arayışımız bulunmaktadır.

14. Ofis Personeli - Engelli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATALIAN GLOBAL SERVICES için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Personeli - Engelli arayışımız bulunmaktadır.

15. Engelli Personel - Antalya

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

16. İş Analisti (Engelli Kadrosu)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Linktera Bilgi Teknolojileri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti (Engelli Kadrosu) arayışımız bulunmaktadır.

17. Hasta Taşıma Görevlisi(Engelli)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Air Clinic Sağlık Hizmetleri San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Taşıma Görevlisi(Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

18. Engelli Temizlik Görevlisi

Tricon Energy Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Başvuru (Engelli Personel)

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Personel) arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Başvuru (Engelli)

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş için Tekirdağ +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız …

21. Engelli Personel

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız erc estetik sağlık turizm ltd şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Personel arayışımız bulunmaktadır.

22. Symbol Avm / İzmit - Genel Başvuru (Engelli)

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Decathlon Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Symbol Avm / İzmit - Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

23. Bebekolog/Satış Danışmanı(Engelli)- Manisa Genel

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebekolog/Satış Danışmanı(Engelli)- Manisa Genel arayışımız bulunmaktadır.

24. İmalat Ustası ( Kapı ve Mutfak Dolabı )

D-KARE İNŞAAT TAAH.MOB.TURİZM SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Ustası ( Kapı ve Mutfak Dolabı ) arayışımız bulunmaktadır.

25. Otc-Organize Piyasalar Yatırım Danışmanı/Trabzon

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DenizBank için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otc-Organize Piyasalar Yatırım Danışmanı/Trabzon arayışımız bulunmaktadır.