1. Kalite Stajyeri / Elektronik

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Stajyeri / Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

2. Elektrik Bakım Teknisyeni

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELSE ELEKTRİK MAK. SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ULTRASİS BİNA KONTROL SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Bakım Teknisyeni

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Güvenlik Sistemleri Teknisyeni

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MGS - Merkezi Güvenlik Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Rot Balans Teknisyeni

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknik Oto Servis Akaryakıt Turizm San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rot Balans Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Teknisyeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız T. C. Piri Reis Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENERJİSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Elektrik Elektronik Mühendisi (Toki)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız portex inşaat için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi (Toki) arayışımız bulunmaktadır.

10. I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cenal Elektrik Üretim A.Ş için Çanakkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak I&C (Otomasyon) Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Elektronik Mühendisi

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUTKON ASANSÖR MÜHENDİSLİK İNŞAAT DOĞAL GAZ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Asansör Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SCHÖN ASANSÖR A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asansör Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nitto Bento Bantçılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Mekanik Bakım Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Stoeger Silah Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Pos Saha Teknisyeni

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bileşim Finansal Teknolojiler ve Ödeme Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pos Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Mekanik Teknisyeni

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NGN Bilgi Teknolojileri Veri Merkezi Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Üretim Teknisyeni

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız LION PAKETLEME ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Bakım Teknisyeni

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tetra Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Elektronik Yangın Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKNİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite ve Kalibrasyon Laboratuvarı Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELİMKO ELEKTRONİK İMALAT VE KONTROLTİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve Kalibrasyon Laboratuvarı Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Ofis Asistanı

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Okisan Güvenlik Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Dijital Pazarlama ve (Seo) Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve (Seo) Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Makam Şoförü

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELSE ELEKTRİK MAK. SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Planlama ve Lojistik Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pilsan Elektronik San. ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe ve Finans Şefi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Şefi arayışımız bulunmaktadır.