1. Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları) arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız sertek mekatronik makina grup san.ve tic.a.ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Elektrik Elektronik Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknomak İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız QUA GRANİTE HAYAL YAPI VE ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürtaş Yapı Endüstri ve Tic A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metropolitan Hotels Ankara için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Bakım Ustası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Euro Gıda San ve Tic A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Bakım Teknikeri

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMD METAL VE ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. İdari İşler ve İnsan Kaynakları Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOMUNCU GRUP - Somuncu Kiralama Proje İnş.Yat.San.Tic.Ltd.Şti için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler ve İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Şoför / Sürücü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzu Grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

11. Vergi Yöneticisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGRAND ELEKTRİK SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Grafik Tasarımcı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alkon Şirketler Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

13. Fotoğrafçı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alkon Şirketler Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fotoğrafçı arayışımız bulunmaktadır.

14. Bilgi İşlem Sorumlusu- Nebim

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIŞIM GRUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu- Nebim arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Başvuru

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efesan Grup için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

16. Hemşire (Bosna Hersek)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için Bosna-Hersek bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hemşire (Bosna Hersek) arayışımız bulunmaktadır.

17. Mekanik İşler Şefi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rönesans Holding için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik İşler Şefi arayışımız bulunmaktadır.

18. Makine Mühendisi Uzmanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPM PROJE AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) Uzmanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Demirören Medya Grubu için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ağaoğlu Şirketler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

24. Mühim Satış Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühim Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Podolog

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Podolog arayışımız bulunmaktadır.