1. Elektrik Bakım Teknisyeni

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tetra Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu arayışımız bulunmaktadır.

3. Elektrik Teknisyeni

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reçber Kablo için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Civil Mağazacılık A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Promotör / İstanbul Anadolu - Avrupa Yakası / Televizyon Grubu

Kayra Grup için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Promotör / İstanbul Anadolu - Avrupa Yakası / Televizyon Grubu arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Teknisyeni

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız LION PAKETLEME ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Forklift Servis Teknisyeni

Zirve istif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Support Services Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Support Services Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. Blue Diamond - Avrupa Yakası Satış Danışmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Blue Diamond için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Blue Diamond - Avrupa Yakası Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

11. Son Kontrol Teknisyeni-İzmir

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Son Kontrol Teknisyeni-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Bakım Onarım Teknisyeni Bayrampaşa

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metro Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

14. Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl

Adil Işık Group için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl arayışımız bulunmaktadır.

15. Waiter/Ess

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fairmont Quasar Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Waiter/Ess arayışımız bulunmaktadır.

16. Genel Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEYER GROUP için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet) arayışımız bulunmaktadır.

19. Gelirler Kontrolörü (Income)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gelirler Kontrolörü (Income) arayışımız bulunmaktadır.

20. Smd Dizgi Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMSAY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Smd Dizgi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Müdür Yardımcısı

Asuman Çikolata Dükkanı için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Pazarlama Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Weilotech Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Mühendisi

Pamir Elektrik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

25. Şarküteri Elemanı- Şirinevler

Çetinkaya için İstanbul Avrupa bölgesinde Şarküteri Elemanı- Şirinevler arayışımız bulunmaktadır.