1. Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ULTRASİS BİNA KONTROL SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

3. Support Services Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Support Services Specialist arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Pazarlama Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Weilotech Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe ve Finans Şefi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Şefi arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEYER GROUP için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet) arayışımız bulunmaktadır.

8. Smd Dizgi Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMSAY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Smd Dizgi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Stajyeri / Elektronik

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Stajyeri / Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Bakım Teknisyeni

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tetra Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Kontrol Uzmanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız REDON TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Kontrol Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR EVA KAUÇUK ÜRÜNLERİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barkon Gemi Acentalığı ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Son Kontrol Teknisyeni-İzmir

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Son Kontrol Teknisyeni-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

15. Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hes Elektrik Teknisyeni - Ordu arayışımız bulunmaktadır.

16. Elektrik Teknisyeni

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reçber Kablo için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hibsan Havalandırma San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Civil Mağazacılık A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Elektrik Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyut Grup Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. - Ene için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Planlama ve Lojistik Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pilsan Elektronik San. ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Asistan

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Asistan arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

24. Gömülü Yazılım Mühendisi

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tansa Güvenlik Sistemleri ve Saat San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gömülü Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Mühendisi

Pamir Elektrik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.