1. Maintenance Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polyplex Europa Polyester Film San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

2. Mechanical Engineer - Industrial Engineer

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGILOCK KİLİT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mechanical Engineer - Industrial Engineer arayışımız bulunmaktadır.

3. Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

4. System Presales Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NGN Bilgi Teknolojileri Veri Merkezi Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak System Presales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Design Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZENITH Tanzim Sergileme Üretim için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

6. Automation Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tolon Global Makina San. ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Automation Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Technical Sales Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technical Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

8. Software & Automation Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Software & Automation Engineer arayışımız bulunmaktadır.

9. PM Back Office Engineer

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak PM Back Office Engineer arayışımız bulunmaktadır.

10. Material Planning Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentaş Ambalaj ve Kağıt San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Material Planning Engineer arayışımız bulunmaktadır.

11. Production Engineer

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Egesan Aşındırıcı Taşlar San.Aş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Production Engineer arayışımız bulunmaktadır.

12. Material Planning & Purchasing Engineer

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Material Planning & Purchasing Engineer arayışımız bulunmaktadır.

13. Production Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota Boshoku Sewtech için Düzce bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Production Engineer arayışımız bulunmaktadır.

14. Test Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız PİA BİLİŞİM HİZMETLERİ AŞ için İstanbul (Tümü), İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Test Engineer arayışımız bulunmaktadır.

15. Bid & Proposal Engineer (Robotics)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bid & Proposal Engineer (Robotics) arayışımız bulunmaktadır.

16. .Net Software Engineer

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız METASİS TEKNOLOJİ TİCARET LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak .Net Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

17. Industrial Engineer

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HYUNDAI GLOVIS LOJİSTİK DIŞ TİC.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Industrial Engineer arayışımız bulunmaktadır.

18. Washing Machine R&D Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Washing Machine R&D Engineer arayışımız bulunmaktadır.

19. Industrial Engineer (CEO Office)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECROU MAĞAZACILIK A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Industrial Engineer (CEO Office) arayışımız bulunmaktadır.

20. Service Reliability Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Service Reliability Engineer arayışımız bulunmaktadır.

21. Junior Iıot Technology Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Junior Iıot Technology Engineer arayışımız bulunmaktadır.

22. CAD / Cam Engineer

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALE PRATT&WHITNEY UÇAK MOTOR SAN.A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak CAD / Cam Engineer arayışımız bulunmaktadır.

23. Senior Iıot Technology Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVD TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK SAN. ve TİC. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Iıot Technology Engineer arayışımız bulunmaktadır.

24. R&D Test & Validation Engineer

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MECALAC İŞ MAKİNELERİ LTD. ŞTİ. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak R&D Test & Validation Engineer arayışımız bulunmaktadır.

25. Research Engineer

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koç Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Periodical olarak çalışacak Research Engineer arayışımız bulunmaktadır.