1. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTORİA TARIM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Yurtdışı Operasyon Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keşfet101 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Operasyon Elemanı

Gayrimenkul Değerleme sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Proje Yapım Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURSAGAZ Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yapım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Elektronik Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknomak İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Tedarik ve Üretim Planlama Mühendisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barko-Med Elektronik Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik ve Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Part Time Satış Danışmanı - Çorlu Orion Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Çorlu Orion Avm arayışımız …

9. Muhasebe Müdürü

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akça Yatırım Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Et Bölümü Reyon Görevlisi - Eskişehir

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız METRO Grossmarket Bakırköy Alışveriş Hiz. Tic. Ltd .Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Et Bölümü Reyon Görevlisi - Eskişehir arayışımız bulunmaktadır.

11. Gıda Reyon Görevlisi - Konya

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız METRO Grossmarket Bakırköy Alışveriş Hiz. Tic. Ltd .Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Reyon Görevlisi - Konya arayışımız bulunmaktadır.

12. Balık Reyon Görevlisi - Konya

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız METRO Grossmarket Bakırköy Alışveriş Hiz. Tic. Ltd .Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Balık Reyon Görevlisi - Konya arayışımız bulunmaktadır.

13. Genel Başvuru (Engelli Kadrosu - Konya)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksun Gıda Tarım ve Ticaret A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Kadrosu - Konya) arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları) arayışımız bulunmaktadır.

15. İhracat Bölge Satış Yöneticisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapraksan Plastik Sanayi ve Ticaret A. Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Restoran Yönetici Adayı Aydın Söke

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Aydın bölgesinde Restoran Yönetici Adayı Aydın Söke arayışımız bulunmaktadır.

17. Şarküteri Donuk Gıda Reyon Görevlisi - Eskişehir

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız METRO Grossmarket Bakırköy Alışveriş Hiz. Tic. Ltd .Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şarküteri Donuk Gıda Reyon Görevlisi - Eskişehir arayışımız bulunmaktadır.

18. Bonveno Mağaza Reyon Görevlisi-Küçükçekmece

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metro Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bonveno Mağaza Reyon Görevlisi-Küçükçekmece arayışımız bulunmaktadır.

19. SAP Modül Danışmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak SAP Modül Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Makine Bakım Elemanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adoçim Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bonveno Mağaza Reyon Görevlisi-Kadıköy Dalyan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metro Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bonveno Mağaza Reyon Görevlisi-Kadıköy Dalyan arayışımız bulunmaktadır.

22. Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kormetal Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış ve Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Jack&Jones Edirne Satış Danışmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bestseller için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Jack&Jones Edirne Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Jack&Jones Konya Satış Danışmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız JACK&JONES için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Jack&Jones Konya Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Restoran Yönetici Adayı - Afyon Dinar

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Afyon bölgesinde Restoran Yönetici Adayı - Afyon Dinar arayışımız bulunmaktadır.