1. Kayseri Şube Meeter&Greeter

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ING Bank A.Ş. için Kayseri bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kayseri Şube Meeter&Greeter arayışımız bulunmaktadır.

2. Fleet Contact Engineer (Kayseri)

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Continental Türkiye için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fleet Contact Engineer (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Şefi

Ecza Depoları ve Eczaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

4. Yedek Parça Depo Sorumlusu

Teknak Oto Ticaret Sanayi Ltd. Şti. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Depo Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo Sevkiyat Operatörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özgün Zeytin Zeytinyağı A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Operatörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Depo Yöneticisi / Yönetmeni

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız TAZE ÇİÇEK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo Elemanı - Tuzla

Özevren Rulman A.Ş için İstanbul Anadolu bölgesinde Depo Elemanı - Tuzla arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Elemanı

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AO SMITH SU TEKNOLOJİLERİ A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Depo Görevlisi- Mall Of İstanbul

DERİMOD için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Depo Görevlisi- Mall Of İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

12. Depo Sevkiyat Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız HACI HAYRULLAH NEBİOĞLU OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Yöneticisi / Yönetmeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız FATİH ACAR TİC. SAN. VE TUR. A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Lacoste Depo Görevlisi / Türkiye

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende ve Tekstil A.Ş için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lacoste Depo Görevlisi / Türkiye arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo Sorumlusu - Kozzy Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu - Kozzy Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo ve Stok Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efa Turizm ve Seyahat Acentesi Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Stok Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEGRAND ELEKTRİK SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Sorumlusu - Bodrum

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEKA BOYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu - Bodrum arayışımız bulunmaktadır.

19. Lojistik Depo Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo ve Lojistik Uzmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESTEHAİR SAÇ EKİMİ ESTETİK VE CERRAHİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Lojistik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Uzmanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fişekçioğlu Demir Çelik San. Ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Müdürü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Sosyal Medya Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Dış Ticaret Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Formal Alüminyum Sanayi Ve Ticaret A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Süpervizör

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Karbon Maden Lojistik San.Tic.A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süpervizör arayışımız bulunmaktadır.