1. Diş Kliniğimiz İçin Deneyimli Dental Asistan

loyal dental için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğimiz İçin Deneyimli Dental Asistan arayışımız bulunmaktadır.

2. Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GROLMAN KİMYA TİCARET LTD ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings arayışımız bulunmaktadır.

3. Diş Hekimi Asistanı-Bodrum

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı-Bodrum arayışımız bulunmaktadır.

4. Resepsiyon Görevlisi-Göktürk

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyon Görevlisi-Göktürk arayışımız bulunmaktadır.

5. Contact Centre Agent

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENTAL CENTRE TURKEY SAĞLIK DANIŞMANLIĞI ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Contact Centre Agent arayışımız bulunmaktadır.

6. Social Media Coordinator

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DENTAL CENTRE TURKEY SAĞLIK DANIŞMANLIĞI ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Social Media Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

7. Vale-Bağcılar

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vale-Bağcılar arayışımız bulunmaktadır.

8. Ön Muhasebe İşlemleri ve İdari İşlerde Yardımcı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güvenç dental ve tıbbi malz tic ştd şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe İşlemleri ve İdari İşlerde Yardımcı …

9. Diş Hekimi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DCI Dental Center International için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EOT DENTAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE DIŞ TİC. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Aktif Satış Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Yönetim Ofisi Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Ofisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Pazarlama ve Tanıtım Uzmanı

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız METCO DENTAL ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama ve Tanıtım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Yönetici Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DCI Dental Center International için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Hasta Koordinatörü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DCI Dental Center International için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Koordinatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Diş Hekimi Asistanı-Mecidiyeköy

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı-Mecidiyeköy arayışımız bulunmaktadır.

17. Resepsiyonist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

18. Resepsiyon Görevlisi-Pendik

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyon Görevlisi-Pendik arayışımız bulunmaktadır.

19. Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı-Kayseri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı-Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

20. Diş Hekimi Asistanı-Ankara

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Hekimi Asistanı-Ankara arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Temsilcisi

CES DENTAL DİŞ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Aktif Satış Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medvay Dental Sağlık Hizmetleri Ltd.Şti. için Kocaeli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Asistanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Müdürü

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hospitadent Dental Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış ve Tanıtım Sorumlusu

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Proksimal Dental ve Medikal için İstanbul (Tümü) +12 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Tanıtım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.