1. Bursa Vergi Denetim Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Forvis Mazars için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bursa Vergi Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Denetim, Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetim, Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

3. İç Denetim Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saloon Burger için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İç Denetim Yetkilisi / Yetkili Yardımcısı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Yetkilisi / Yetkili Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Güvence Uzmanı(Saha Denetim)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız File için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzmanı(Saha Denetim) arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağazalar İç Denetim Yöneticisi

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREYDER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağazalar İç Denetim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Lojistik ve Stok Denetim Asistanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik ve Stok Denetim Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Audit Assistant

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız CNS Bağımsız Denetim AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Assistant arayışımız bulunmaktadır.

9. Masak Uyum Uzman Yardımcısı

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBAYRAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Masak Uyum Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

10. İç Denetim Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBAYRAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İç Denetim Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. İç Denetim Uzmanı - Doğtaş

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SAN.VE TİC A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı - Doğtaş arayışımız bulunmaktadır.

13. İç Denetim Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNCİ ECZA DEPOSU TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İç Denetim Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Otomotiv Mekanik Denetim Uzmanı / Saha Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taff Danışmanlık için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomotiv Mekanik Denetim Uzmanı / Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. İç Denetim Uzmanı

ENERJİ PETROL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. İç Denetim Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAGDEBURGER SİGORTAA.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Eğitim Asistanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Makine Mühendisi - Periyodik Kontrol Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Neta Sertifikasyon için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi - Periyodik Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Sorumlusu

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Plus Denetim Mali Müşavirlik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. E-Ticaret Operasyon Görevlisi

MEGA UYDU ELEKTRİK ELEKTRONİK TELEKOMÜNİKASYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Operasyon Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Web Master

MEGA UYDU ELEKTRİK ELEKTRONİK TELEKOMÜNİKASYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Web Master arayışımız bulunmaktadır.

23. Denetçi Yardımcısı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANALİZ BAĞIMSIZ DENETİM VE DANIŞMANLIK A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetçi Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Finans Sorumlusu (Şirinevler)

İstanbul Denetim YMM için İstanbul Avrupa bölgesinde Finans Sorumlusu (Şirinevler) arayışımız bulunmaktadır.

25. Audit Semi Senior - Senior

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BDO Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Audit Semi Senior - Senior arayışımız bulunmaktadır.