1. Makine Tasarım Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Normtech için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Makine Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karyer Isı Transfer San. ve Tic. AŞ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Makine Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biroğlu İnşaat A.Ş. için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Makine Teknik Ressamı

ANTHEMİS DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

5. Paketleme Makine Operatörü

Beşsan Makarna Gıda San.Tic.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Makine Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Müdür Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keramik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Makine Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız tkm muh ins ltd sti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Makine Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOZOĞLU MÜHENDİSLİK PROJE ELK.İNŞAAT SANVE TİC.LTD.ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Makine Mühendisi

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız BABADAĞ ASANSÖR MON.İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Parget Makina Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Parget Makina Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Satın Alma Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elsisan Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ser Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Teknisyeni

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota İstif Makineleri A.Ş. için İstanbul(Asya) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Tasarım Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ertanlar Makina San. ve Tic. Ltd.Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Teknik Ressam

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAF TEKNİK için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Freze Operatörleri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKİTECH İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT İMALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörleri arayışımız …

20. Gemi Tamir Proje Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRDESAN GEMİ MAKİNA SAN.VE TİC.A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Tamir Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Çırak

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOF ROBOTICS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çırak arayışımız bulunmaktadır.

22. Temizlik Görevlisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOF ROBOTICS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFE MARKET EKİPMANLARI VE ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA SAN için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Genel Muhasebe Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABM Makine A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Planlama Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SC Eğitim Araçları için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.