1. CNC Torna CNC ve Manuel Taşlama Operatörleri

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Delta Kalıp Elemanları San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna CNC ve Manuel Taşlama Operatörleri arayışımız bulunmaktadır.

2. CNC Torna Freze Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİBET MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Torna Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAF SAVUNMA MAKİNA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Torna Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANA DEĞİRMEN SİST.VE GIDA SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Montaj,İndüksiyon,Fellow ve Torna Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİBET MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj,İndüksiyon,Fellow ve Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Torna Freze Operatörü

Polsan Düğme için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. CNC Abkant Büküm Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOCAELİ KAYA ELEKTRO MEKANİK TEK YAPI İNŞ SAN TİC A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Büküm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. CNC Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. CNC Operatörü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TST R. TIBBİ ALETLER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Ayar Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Döktaş Dökümcülük Tic. ve San A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Ayar Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. CNC Lazer Kesim Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız STS UYKU TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. CNC Abkant Büküm Operatörü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Büküm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Tur. İnş. San. Tic A.Ş. için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü …

14. Üniversal Torna Ustası

Döküm Kaynak Kaplama sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÜMER ÇELİK DÖKÜM SAN. VE TİC.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversal Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

15. CNC Programcısı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VISIOTT TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Programcısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Lazer CNC Kesim Operatörü

: SDM SAKARYA DEMİR VE METAL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer CNC Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Torna Operatörü

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC Operatörü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VISIOTT TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Dik İşleme Operatörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDE PLASTİK KALIP SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Dik İşleme Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

20. CNC Lazer Kesim Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız milkotek hommak için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Tezgah Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖPRÜÖREN MAKİNE için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. CNC Plazma Kesim Operatörü

Yatırım sektöründe faaliyet gösteren firmamız TREYSAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Plazma Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Torna Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elcab Kablo ve Profil San. Tic. A.Ş. için Zonguldak bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

24. CNC Freze Tezgah Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞUŞ ENJEKSİYON KALIP VE PLASTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Tezgah Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. CNC Freze Usta Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SN ARGE MAKİNA KALIP İTH. İHR.SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Usta Operatörü arayışımız bulunmaktadır.