1. İş Makinesi Tamircisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çalık Enerji için Libya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Makinesi Tamircisi arayışımız bulunmaktadır.

2. CNC Operatörü

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çapoğlu Orman Ürünleri ve İnşaat San. Tic. Ltd. Ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Abkant Büküm Operatörü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Büküm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalıphane CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN METAL İMALAT SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıphane CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. CNC Torna / Dik İşleme Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Utest Mlz.Test Cih. Ve Mak. İmlt. Dış Tic. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna / Dik İşleme Operatörü arayışımız …

6. CNC Tezgah Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUM MAKİNE SANAYİ VE TİCARET KOLL ŞTİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Dilme Makinesi Operatörü

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Almesan Alüminyum San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dilme Makinesi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. CNC Torna Operatörü

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız IAS ENDÜSTRİYEL için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. CNC İşleme Merkezi Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SR ENDÜSTRİ KESİCİ TAKIMLAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURTKÖY ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC İşleme Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEBA ÇELİK BORU EK PARÇALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. CNC Operatörü

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torun Metal A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. CNC Taşlama Operatörü

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alp Havacılık A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Taşlama Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MATÇELİK MÜHENDİSLİK MUTFAK SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Dik İşleme Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NDS Makina için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Dik İşleme Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. CNC Freze Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özen İş Makina Torna San.Tic. Ltd. Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. CNC Torna Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SR ENDÜSTRİ KESİCİ TAKIMLAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURTKÖY ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. CNC Torna Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETKA KALIP SAN ve TİC.A.Ş için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYÇELİK GESTAMP ŞASİ OTOMOTİV SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. CNC Tezgah ve Borverg Operatörleri

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elkon Elevatör Konveyör Mak.San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah ve Borverg Operatörleri arayışımız bulunmaktadır.

20. CNC İşleme Merkezi Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYMAZLAR SAVUNMA VE HAVACILIK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC İşleme Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Freze Tezgah Elemanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız nanotech kesici takım mak.san.tic ltd şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Tezgah Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Sorumlusu

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Servis Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Servis Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elitcare Lazer Tibbi Cihazlar Makina Savunma Kozmetik Dekrasyon İnşaat ithalat İhracat Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Pazarlama Mühendisi(Ges)

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Mühendisi(Ges) arayışımız bulunmaktadır.