1. İş Makinesi Tamircisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çalık Enerji için Libya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Makinesi Tamircisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. CNC Operatörü

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çapoğlu Orman Ürünleri ve İnşaat San. Tic. Ltd. Ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Abkant Büküm Operatörü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Büküm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalıphane CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHİN METAL İMALAT SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıphane CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. CNC Torna / Dik İşleme Operatörü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Utest Mlz.Test Cih. Ve Mak. İmlt. Dış Tic. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna / Dik İşleme Operatörü arayışımız …

7. RF Mikrodalga Tasarım Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAVRONİK ELEKTRONİKSANAYİ VE TİC.A.Ş. için Eskişehir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak RF Mikrodalga Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. CNC Tezgah Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUM MAKİNE SANAYİ VE TİCARET KOLL ŞTİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Tezgah Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Grafik Tasarım Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Tasarım Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız VOESTALPİNE KARDEMİRDEMİRYOLU SİSTEMLERİSAN.VE TİC.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Tasarım Asistanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kinzi Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalıp Tasarım Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜKAY TARIM MAKİNALARI PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıp Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Dilme Makinesi Operatörü

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Almesan Alüminyum San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dilme Makinesi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Grafik Tasarım Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DSL Grup İçecek San.ve Tic.A.ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Endüstriyel Tasarım Uzmanı

Cetaş Kuyumculuk İml. İhr. İth. ve Dan. Tic. Ltd. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Web Tasarım Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASB Cam Kapı için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Web Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. CNC Torna Operatörü

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız IAS ENDÜSTRİYEL için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. CNC İşleme Merkezi Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SR ENDÜSTRİ KESİCİ TAKIMLAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURTKÖY ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC İşleme Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Tasarım Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız STS ELK.PAZ.TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Tasarım Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Serapool Porselen için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEBA ÇELİK BORU EK PARÇALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Yetkilisi

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&B Masters Proje ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Sorumlusu

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Servis Elemanı

Takım Tezgahları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GNN CNC TAKIM TEZGAHLARI SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Servis Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elitcare Lazer Tibbi Cihazlar Makina Savunma Kozmetik Dekrasyon İnşaat ithalat İhracat Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.