1. Genel Muhasebe Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız UESTCO ENERJİ SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Depo Sevkiyat Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Motosiklet Satış Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Can Unlu Mamülleri A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motosiklet Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Elemanı ( Manisa )

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barsan Global Lojistik A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı ( Manisa ) arayışımız bulunmaktadır.

5. Laboratuvar Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMLİK GÜBRE A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Makine Bakım Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMLİK GÜBRE A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Montaj Elemanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Düelsan Ltd.Şti. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Segment Denetim Mali Müşavirlik Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Üretim Planlama Elemanı

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİOAKTİF TIBBİ ÜRÜNLER VE TEKNİK TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Solidworks Çizim Elemanı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anka Depolama Sistemleri San ve Tic Ltd Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Solidworks Çizim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Ofis Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Op.Dr.Oğuzhan Demirel Kliniği için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hibsan Havalandırma San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elpa Elastiki İplikler Sanayi Ve İhracat A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo Sayım ve Mal Kabul Elemanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlas Sea Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sayım ve Mal Kabul Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satın Alma Elemanı

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORRECID SERAMİK FRİT VE GLAZÜR SAN VE TİC LTD ŞTİ için Eskişehir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı …

17. Şarküteri Elemanı- Şirinevler

Çetinkaya için İstanbul Avrupa bölgesinde Şarküteri Elemanı- Şirinevler arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İkram ve Temizlik Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. CNC Torna Operatörü

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATC - Mateks için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Freze Operatörü

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. E-Ticaret Depo Elemanı

Barco Tekstil San.Ve Tic.A.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Sevkiyat Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Küçük Ev Aletleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Güvenlik Elemanı

Barco Tekstil San.Ve Tic.A.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Bakım Elemanı (İstanbul)

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Bakım Elemanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.