1. Çiftlik Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTUN GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çiftlik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

2. Salon Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız NK EV AKSESUARLARI MOBİLYA GIDA SANAYİ VE TİCERET LTD ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Salon Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Akaryakıt Pompacısı

MEHMETÇİK VAKFI TURİZM PETROL İNŞ.SAĞ.GIDA VE TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt Pompacısı arayışımız bulunmaktadır.

4. Aşçı Yardımcısı

Deniz Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİKRET BALIK GIDA RESTORAN HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

5. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTAŞ YEMEK VE GIDA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Aşçı

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKHAN UN FABRİKASI VE TARIM ÜRN GIDA SAN TİC LTDŞT için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

7. Sorumlu / Mesul Müdür

YERTAŞ PATLAYICI MADDELER HAVAİ FİŞEK GIDA İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sorumlu / Mesul Müdür arayışımız bulunmaktadır.

8. İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Eğitim Süreç Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. IT Stajyeri - HD Holding

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız HD RESTAURANT İŞLETMELERİ GIDA TURİZM İNŞAAT TİC.VE SAN.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak IT Stajyeri - HD Holding arayışımız …

11. Gıda Mühendisi Satış Pazarlama

MAUN GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi Satış Pazarlama arayışımız bulunmaktadır.

12. Sevkiyat Planlama Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız AK-AY GIDA MÜHENDİSLİK İNŞ.TUR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞT için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Yönetici Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE NAKLİYAT ANONİM ŞİRKETİ. için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İç Denetim Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLD HARVEST KURUYEMİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Abl Foods Genç Yetenek Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU BALIK VE GIDA ÜRÜNLERİ AŞ için Denizli +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Abl Foods Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTE SU VE MEŞRUBAT DAĞITIM GIDA LOJİSTİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Sorumlusu

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız GLORMA PETROKİMYA E-TİCARET İNŞAAT TAAHHÜT GIDA LOJİSTİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE Tİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Ziraat Teknikeri

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA FİDAN DOKU KÜLTÜRÜ ISLAH ARGE GIDA LTD. ŞTİ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. E-Fatura Kontrol ve Raporlama Personeli

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİLEK GIDA DAĞITIM VE LOJİSTİK HİZMETLERİ TİC.A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Fatura Kontrol ve Raporlama Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGS SÜT VE GIDA SAN TİC. A.Ş- SAKIPAĞA- için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Aktif Pazarlama Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ETC FRUIT GIDA LTD.ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANSET GIDA TURİZM SAN. VE TİC. A.Ş. için Kırklareli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Mali İşler Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMSUN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİLEK GIDA DAĞITIM VE LOJİSTİK HİZMETLERİ TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Pastahane Şefi Asistanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BZÇ GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pastahane Şefi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.