1. Müşteri Hizmetleri Yetkilisi

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız METCO DENTAL ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

2. E-Ticaret Yetkilisi

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECCO AYAKKABI TİCARET LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Acil Servis Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Acil Servis Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNT Tanı ve Tedavi Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÖŞKDERE OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Öğrenci İşleri Yetkilisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tusdata Yayıncılık Eğitim Dan. Sağ. ve Bilg. Hiz. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğrenci İşleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Antalya-Döviz Bürosu Gişe Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hışım Grup-Tutku Gıda için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya-Döviz Bürosu Gişe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Enstitü Yetkilisi

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Enstitü Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Servis Yetkilisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız NiziplioğluTurizm Yatırımları Otel.San Tic Ltd Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Müşteri Hizmetleri Yetkilisi

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız SENCARD PARTNERS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Düzce Şubesi- Portföy Yetkilisi

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şirinoğlu Faktoring A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Düzce Şubesi- Portföy Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ulusal Faktoring A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Psikometrik Araçlar Operasyon Yetkilisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assessment Systems için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Psikometrik Araçlar Operasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Sevkiyat Yetkilisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Kitle Müşteri İlişkileri Yetkilisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ekonomi Bankası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kitle Müşteri İlişkileri Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Uluslararası Hasta Hizmetleri Yetkilisi (Romence)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası Hasta Hizmetleri Yetkilisi (Romence) arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe ve Raporlama Yetkilisi

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAVAKLIDERE ŞARAPLARI A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Raporlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Veri Merkezi Operasyonları (Elektrik Teknikeri)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Telekom A.Ş.. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Merkezi Operasyonları (Elektrik Teknikeri) arayışımız bulunmaktadır.

20. Sigorta Yetkilisi

Leasing / Finansal Kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız İş Finansal Kiralama A.Ş.- (İş Leasing) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Merkez Operasyonları Destek Uzmanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merkez Operasyonları Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Hasta Kabul Yetkilisi

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hisar Hospital Intercontinental için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kabul Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Teftiş Kurulu Destek ve Koordinasyon Yetkilisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEB - Türk Ekonomi Bankası için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teftiş Kurulu Destek ve Koordinasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Satış Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş için Konya +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Ödeme Operasyonları Uzmanı

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Papara Elektronik Para A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ödeme Operasyonları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.