1. Senior Sales Manager

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

2. Director Sales & Distribution

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Director Sales & Distribution arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET CALL CENTER için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. International Sales Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estevera Sağlık Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

5. Specialist Sales Officer

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OETI TURKEY TEKSTİL ANALİZ VE KONTROL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Specialist Sales Officer arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

7. Sales Support Officer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SABAF BEYAZ ESYA PARCALARI SANAYI VE TIC. LTD STI- için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Support Officer arayışımız bulunmaktadır.

8. Export Sales Executive

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FRİMPEKS Kimya ve Etiket Sanayi Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

9. Sales Specialist (German)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smile Hair Clinic için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Specialist (German) arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı Kocaeli Gebze Center Avm

Rossmann için Kocaeli bölgesinde Satış Danışmanı Kocaeli Gebze Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Sales and Marketing Assistant

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız iRobot için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales and Marketing Assistant arayışımız bulunmaktadır.

12. Leisure Sales Representative

Rixos Tersane İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Leisure Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

13. Sales Account Executive - Bursa

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPS Türkiye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Account Executive - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

14. Export Sales Executive

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönmez Debriyaj San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Executive arayışımız bulunmaktadır.

15. Sales Account Manager

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Global Teknoloji Telekomünikasyon Hizmetleri Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

16. Group, Conference & Events Sales Manager

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Group, Conference & Events Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

17. Smart Start Sales (Slı)-Gebze

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Rexroth Otomasyon San.ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Part-Time olarak çalışacak Smart Start Sales (Slı)-Gebze arayışımız bulunmaktadır.

18. Sales Specialist

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOSDENT DİŞ HASTANESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı - Zorlu Center Linens

ZorluTeks Tekstil için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - Zorlu Center Linens arayışımız bulunmaktadır.

20. Usta - Novada Edremit Hd İskender

HD Holding / HD İskender için Balıkesir bölgesinde Usta - Novada Edremit Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

21. Mutfak Usta - Etiler Şubesi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Fırın Gıda ve İht. Mad. San. Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Usta - Etiler Şubesi arayışımız bulunmaktadır.

22. İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİMİT CENTER için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Almanca Öğretmeni

Dershane ve Kurslar sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUST ENGLISH LANGUAGE AND TOEFL CENTER-SADECE İNGİLİZCE için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Almanca Öğretmeni …

24. Senior Marketing Manager

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Marketing Manager arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYSERİ METAL CENTER SAN VE TİC AŞ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.