1. Klinik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzm. Dr. Tayfun KOÇOĞLU için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Klinik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Denizli Banka Çağrı Merkezi Takım Lideri

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tempo Çağrı Merkezi için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizli Banka Çağrı Merkezi Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Takım Lideri-Diyarbakır

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Lideri-Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

4. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. İhracat Müşteri Temsilcisi

B TEKS İSTANBUL TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş için İstanbul Avrupa bölgesinde İhracat Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torun Alışveriş Merkezi Yatırım ve Yönetim A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMF TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Elemanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAN LİFE TELEKOMÜNİKASYON VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Lojistik Merkezi Şefi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Merkezi Şefi arayışımız bulunmaktadır.

10. Operasyon Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı Kredi için Adana +16 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı - Trabzon Yomra Merkez Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Trabzon Yomra Merkez Cadde arayışımız bulunmaktadır.

12. Müşteri Temsilcisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Müşteri Destek Operasyonları Çağrı Merkezi Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız DGPAYS BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Destek Operasyonları Çağrı Merkezi Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Aşçı (Orhanlı Üretim Merkezi)

Mado Dondurma için İstanbul Anadolu bölgesinde Aşçı (Orhanlı Üretim Merkezi) arayışımız bulunmaktadır.

15. Pazarlama Uzmanı

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torun Alışveriş Merkezi Yatırım ve Yönetim A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Satış Temsilcisi

İZMİR EDT GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. İhracat Müşteri Temsilcisi

Tekstil Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız KT Trims & Accessories için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Müşteri Temsilcisi / Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi / Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

19. Müşteri Temsilcisi / Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYKAN MODA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi / Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Pazarlama Temsilcisi

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız HÜNDÜR PAZARLAMA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Temsilcisi- İstanbul Akbatı AVM

D&R için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Temsilcisi- İstanbul Akbatı AVM arayışımız bulunmaktadır.

22. Çağrı Merkezi Yetkilisi

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEZ DMR SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Pazarlama Müdürü

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torun Alışveriş Merkezi Yatırım ve Yönetim A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Satış Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAN ELEKTRONİK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Tıbbi Satış Temsilcisi-Bolu (Deneyimsiz)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Satış Temsilcisi-Bolu (Deneyimsiz) arayışımız bulunmaktadır.