1. CarrefourSA Depo Operasyon Görevlisi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CarrefourSA Depo Operasyon Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

2. İnsan Kaynakları Takım Lideri- Depo CarrefourSA

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Takım Lideri- Depo CarrefourSA arayışımız bulunmaktadır.

3. Palladium Lezzet Arası CarrefourSA - Restoran Şefi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Palladium Lezzet Arası CarrefourSA - Restoran Şefi arayışımız bulunmaktadır.

4. Antalya Carrefoursa- Depo Nakliye Takım Lideri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya Carrefoursa- Depo Nakliye Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı - Bursa Nilüfer Carrefour

Süvari Giyim için Bursa bölgesinde Satış Danışmanı - Bursa Nilüfer Carrefour arayışımız bulunmaktadır.

6. Sakarya-Franchise Mağaza Açılış Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sakarya-Franchise Mağaza Açılış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - Bursa Carrefour

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atasay Kuyumculuk için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Bursa Carrefour arayışımız bulunmaktadır.

8. Çalışma İlişkileri Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çalışma İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Full Time Satış Danışmanı - Bursa Carrefour

Dagi için Bursa bölgesinde Full Time Satış Danışmanı - Bursa Carrefour arayışımız bulunmaktadır.

10. Rize-Franchise Mağaza Açılış Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rize-Franchise Mağaza Açılış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İç Denetim Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Stok Optimizasyon Uzmanı (Dönemsel)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stok Optimizasyon Uzmanı (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

13. Mutfak Ekip Şefi - Bursa Carrefoursa Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için Bursa bölgesinde Mutfak Ekip Şefi - Bursa Carrefoursa Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

14. Garson Ve Garson Yardımcısı - Bursa Carrefoursa Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için Bursa bölgesinde Garson Ve Garson Yardımcısı - Bursa Carrefoursa Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

15. Yetiştirilmek Üzere Taze Gıda Reyon Görevlisi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetiştirilmek Üzere Taze Gıda Reyon Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Catering Sorumlusu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Catering Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Bordro ve Özlük İşleri Kıdemli Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Bursa Carrefour Avm Satış Danışmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saat ve Saat San ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bursa Carrefour Avm Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Bütçe ve Raporlama Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Hazine ve Finansal Servisler Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazine ve Finansal Servisler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Finansal Planlama ve Raporlama Müdürü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Planlama ve Raporlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı - Bursa Carrefour Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SAN A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Bursa Carrefour Avm arayışımız bulunmaktadır.

23. Part Time Satış Danışmanı - Bursa Carrefour Mağaza

English Home için Bursa bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - Bursa Carrefour Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı - Bursa Carrefour Mağaza

English Home için Bursa bölgesinde Satış Danışmanı - Bursa Carrefour Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

25. Bursa Carrefour Avm Mağaza Satış Danışmanı

Finspor için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bursa Carrefour Avm Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.