1. Bütçe Raporlama Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dürümle Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Analiz Ve Raporlama Uzmanı

Ekspres Kurye Hizmetleri A.Ş. için İzmir bölgesinde Analiz Ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Bütçe Raporlama Müdürü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKSİM YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe Raporlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Maliyet Raporlama ve Analiz Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maliyet Raporlama ve Analiz Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Bütçe ve Raporlama Uzmanı / Uzman Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taha Giyim San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Uzmanı / Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

6. Bütçe ve Finansal Raporlama Şefi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Batı Anadolu Grubu için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Finansal Raporlama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

7. Bütçe ve Finansal Raporlama Sorumlusu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Batı Anadolu Grubu için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Finansal Raporlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Kurumsal Performans ve Raporlama Yöneticisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özak Global Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Performans ve Raporlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Bütçe ve Raporlama Müdürü

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Subor Boru San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Operasyon ve Raporlama Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BNP PARIBAS CARDIF için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Operasyon ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Bütçe ve Raporlama Yönetmen/Kıdemli Uzman

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eminevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Yönetmen/Kıdemli Uzman arayışımız bulunmaktadır.

12. Bütçe ve Raporlama Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız RT Enerji Turizm Sanayi Ticaret A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Raporlama ve İç Kontrol Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Derya Otomotiv Akaryakıt Taşımacılık San. Tic. A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Raporlama ve İç Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Finansal Raporlama Uzmanı

CCN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Raporlama ve Analitik Yöneticisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANSAY TAŞIMACILIK VE PERSONEL HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Raporlama ve Analitik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Raporlama Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ER&EZ GROUP için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Raporlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Bütçe Raporlama ve Maliyet Muhasebesi Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPSAN ORİJİNAL SAC PARÇA SAN.VE TİC.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe Raporlama ve Maliyet Muhasebesi Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Bütçe ve Raporlama Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Planlama ve Raporlama Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akyapı İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama ve Raporlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Finansal Raporlama Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRK REASÜRANS ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Raporlama Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖKSU GÜZELLİK MERKEZİ TURİZM TİCARET LTD. ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Bütçe ve Raporlama Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Bütçe ve Raporlama Yöneticisi / Yönetmeni

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BFL FİLO KİRALAMA VE OTOMOTİV TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Finansal Raporlama Yönetmeni

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dünya Varlık Yönetim A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Raporlama Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Bütçe ve Raporlama Yöneticisi / Yönetmeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Poleks Gıda San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bütçe ve Raporlama Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.