1. Mağaza Müdürü - Konya Enntepe Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Konya Enntepe Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

2. Hasar Danışmanı (Konmar - Konya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı (Konmar - Konya) arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Konya Kulu Cemilkebir Cadde

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Konya Kulu Cemilkebir Cadde arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kechy Gıda A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Vardiya Mühendisi

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYCA SÜT ÜRÜNLERİ A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vardiya Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Hammadde Satın Alma Yöneticisi

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fmc için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hammadde Satın Alma Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Sekreter

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAPİRUS KAĞIT San. Ve . Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Makine Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOZOĞLU MÜHENDİSLİK PROJE ELK.İNŞAAT SANVE TİC.LTD.ŞTİ. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Otomotiv Ve Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Mobil Ekipler Teknikeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meram Elektrik Dağıtım A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil Ekipler Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Satış Temsilcisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELFATEK ELEKTRONİK MAKİNA VE OTOMASYONU SAN. TİC. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. İnsan Kaynakları Yöneticisi / Yönetmeni

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORTREX DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Endüstriyel Tasarımcı

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELFATEK ELEKTRONİK MAKİNA VE OTOMASYONU SAN. TİC. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Elemanı-

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORYEM MAKİNA SANAYİ TİC A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı- arayışımız bulunmaktadır.

17. Endüstri Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMAŞ MAK.SAN.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstri Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. E-Ticaret Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MZCSPOR İÇ GİYİM SAN TİC LTD ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Dış Ticaret Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYS FREN SİSTEMLERİ OTOMOTİV SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Perakende Satış Danışmanı

Pınar Kuruyemiş Gıda İhtiyaç Mad.San.Tic.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Perakende Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Ön Muhasebe Elemanı

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÖZ ÜRETIM PAZARLAMA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKET için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBAYRAK HOLDİNG A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Dış Ticaret Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız INNOCAP PLASTIK AMBALAJ SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Satınalma ve Malzeme Planlama Sorumlusu

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eksen Kontrol Otomasyon için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma ve Malzeme Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. ERP Yazılım Uzmanı (Remote)

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKINSOFT, AKIN Yazilim Bilgisayar Ltd. Sti. için İstanbul (Tümü), Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak ERP Yazılım Uzmanı (Remote) arayışımız bulunmaktadır.