1. Mağaza Müdürü - Kayseri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı Kayseri Tuna Life Avm

Madame Coco için Kayseri bölgesinde Satış Danışmanı Kayseri Tuna Life Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Tıbbi Satış Temsilcisi-Kayseri (Deneyimsiz)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Satış Temsilcisi-Kayseri (Deneyimsiz) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Satış Danışmanı - Kayseri Tuna Life Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı - Kayseri Tuna Life Avm arayışımız bulunmaktadır.

5. Akaryakıt Satış Görevlisi - Kayseri

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TP Petrol Dağıtım A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt Satış Görevlisi - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Müdürü (Kayseri)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız PANÇO GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

7. Educational Consultant(Ankara, Kayseri)

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SKY DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Educational Consultant(Ankara, Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

8. Makine Satış Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVGER A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Dış Ticaret Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALLBEMAC MAKİNA ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Agü / Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.

11. Finansman Uzman Yardımcısı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERCİYES ANADOLU HOLDİNG A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansman Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. ERP ve Yazılım Geliştirme Uzman Yardımcısı

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELDA HALI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak ERP ve Yazılım Geliştirme Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Temsilcisi

Mobilya Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİMEV MOBİLYA TEKSTİL DAY.TÜK.MAL.SAN.TİC.LTD ŞTİ. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATÖLYESEKSENDOKUZ MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

15. Dış Ticaret Sorumlusu

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEKOYAP İMAR YAPI MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı

Yatak ve Yan Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Armis Yatak A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Endüstriyel Satış Uzman Yardımcısı

FORM SÜNGER VE YATAK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERSA SEYAHAT TURİZM için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Dış Ticaret Operasyon Elemanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız 1 DÜNYA YATAK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı ( Antalya )

Obje İç Giyim için Kayseri bölgesinde Satış Danışmanı ( Antalya ) arayışımız bulunmaktadır.

21. Dış Ticaret Müşteri Temsilcisi

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nil Mobilya San. Tic. A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Wordpress Geliştiricisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enarts Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Wordpress Geliştiricisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe Sorumlusu

Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akis Mühendislik Tic. ve San. Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Planlama Uzmanı

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Flekssit Büro Mobilyaları San. Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Gayrimenkul Danışmanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANATOLİA MÜTEAHHİTLİK YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.