1. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC IÇTAS ENDÜSTRIYEL BORU LOJISTIK VE ÇELIK IMALATLARI ANONIM SIRKETI için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı …

2. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Malatya

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Malatya arayışımız bulunmaktadır.

3. Saha Operasyonları Uzmanı - Malatya

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Malatya arayışımız bulunmaktadır.

4. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Diyarbakır

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

5. Saha Operasyonları Uzmanı - Diyarbakır

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

6. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Manisa

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Manisa arayışımız bulunmaktadır.

7. Saha Operasyonları Uzmanı - Manisa

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Manisa arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Operasyonları Uzmanı - Mersin

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Mersin arayışımız bulunmaktadır.

9. Saha Operasyonları Uzmanı - Çorlu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

10. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Aydın

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Aydın arayışımız bulunmaktadır.

11. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Bursa

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

12. Saha Operasyonları Uzmanı - Bursa

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Operasyonları Uzmanı - Tekirdağ

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Tekirdağ arayışımız bulunmaktadır.

14. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Trabzon

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Operasyonları Uzmanı - Trabzon

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Operasyonları Uzmanı - Afyon

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Afyon arayışımız bulunmaktadır.

17. Saha Operasyonları Uzmanı - Aydın

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Aydın arayışımız bulunmaktadır.

18. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Afyon

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Afyon arayışımız bulunmaktadır.

19. Saha Operasyonları Uzmanı - Ordu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Ordu arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Uzmanı/Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız PiData Bilişim Teknolojileri A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı/Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Ofis Asistanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntengo Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Uzman Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız C Tech Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzman Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Bölge Satış Yöneticisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnova Akıllı Yaşam Teknolojileri için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Havayolu Biletleme Müşteri Temsilcisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ceyber Eğitim Teknolojileri A.Ş. için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Havayolu Biletleme Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Chemical Process Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dinex Egzoz ve Emisyon Teknolojileri San.ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Chemical Process Engineer arayışımız bulunmaktadır.