1. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUZUR PLASTİK KİMYEVİ MADDELER ITHALAT IHRACAT SA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bilgi Teknolojileri Kontrat Yönetmeni

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Kontrat Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Bilgi İşlem Sorumlusu

Poyraz Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi

Twigy için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Bilgi Teknolojileri / IT Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Bilgi İşlem (IT)/ Grafik Tasarım Elemanı

Konelsis Kontrol Elektronik Sistemleri için Ankara bölgesinde Bilgi İşlem (IT)/ Grafik Tasarım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Bilgi İşlem Uzmanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bora Çelik Eşya ve Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic. Ltd. Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGİTO BİLGİSAYAR YAZILIM VE DANIŞMANLIKHİZ.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Bilgi İşlem Sorumlusu

Firma Adı Gizli için İzmir bölgesinde Bilgi İşlem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Bilgi İşlem Elemanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Seviye Okulları Batıkent için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Bilgi İşlem Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZYER TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Şefi arayışımız bulunmaktadır.

11. Bilgi İşlem Yöneticisi / Yönetmeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mola İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Bilgi Teknolojileri Ağ ve Güvenlik Yöneticisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVİDEA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Ağ ve Güvenlik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Bilgi İşlem Destek Personeli (Sporthink - İzmir)

Sporthink için İzmir bölgesinde Bilgi İşlem Destek Personeli (Sporthink - İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

14. Bilgi İşlem Uzmanı

Eğlence Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akasya Çocuk Dünyası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Bilgi İşlem Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIŞIM GRUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Tesis ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Java Software Engineer

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mirsis Bilgi Teknolojileri A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Java Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

18. Erasmus Değişim Programları Uzmanı

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Bilgi Üniversitesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Erasmus Değişim Programları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi/İstanbul

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi/İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

20. İstanbul-Elektrikli Otomobil Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul-Elektrikli Otomobil Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Kocaeli-Elektrikli Otomobil Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kocaeli-Elektrikli Otomobil Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Bursa- Elektrikli Otomobil Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bursa- Elektrikli Otomobil Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Sekreter

Basım - Yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamız Group Medya Ve Bilgi Teknolojileri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

24. Network Güvenlik Mimarı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKTEK Bilgi İletişim Teknolojisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Güvenlik Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

25. İdari İşler ve Depo Sorumlusu

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKTEK Bilgi İletişim Teknolojisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler ve Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.