1. Soğutucu Bakım Teknisyeni - İstanbul-Avrupa

Alkollü İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Tuborg için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğutucu Bakım Teknisyeni - İstanbul-Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

2. Elektrik Bakım Teknisyeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FRİMPEKS Kimya ve Etiket Sanayi Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Bakım Mühendisi

Elektrik Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Bakım Operatörü

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAIKIN ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN.TİC A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Teknisyeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABC OKULLARI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektrik Teknisyeni

Taşıma Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ake Asansör Malzemeleri Paz. Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Montaj ve Test Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız FABRİCATE MÜHENDİSLİK VE TEST SİSTEMLERİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj ve Test Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Üretim Planlama Teknisyeni-Küçük Ev Aletleri

Arçelik A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Teknisyeni-Küçük Ev Aletleri arayışımız bulunmaktadır.

9. Rf/If Test Technician

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rf/If Test Technician arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Servis Teknisyeni

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESTEZONE SAĞLIK HİZMETLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Teknisyeni

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Berko İlaç ve Kimya San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Electromechanical Technician

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Leonardo Turkey Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Electromechanical Technician arayışımız bulunmaktadır.

13. Oto Mekanik Teknisyeni- İzmir

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çelebi Hava Servisi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Mekanik Teknisyeni- İzmir arayışımız bulunmaktadır.

14. Devreye Alma Teknisyeni

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Schindler Türkeli Asansör San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Devreye Alma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Yardımcı Tesisler Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Tesisler Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknisyen (Lena Otomotiv-Bodrum)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknisyen (Lena Otomotiv-Bodrum) arayışımız bulunmaktadır.

17. Oto Elektrik Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Plastik Enjeksiyon Teknisyeni

Biyoteknoloji sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDGENETİCS TIBBİ VE LABORATUVAR ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Bakım Onarım Ustası

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEGA YALITIM ÜRETİM PAZARLAMA DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

20. Bakım Onarım Sorumlusu

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAZAR KİMYA SABUN VE DETERJAN SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Elektrik Teknisyeni

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Astaş Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm a.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Metal İşleri Teknisyeni

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız METALKON A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Metal İşleri Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Makine Teknisyeni

DEMİRKAYA MATBAA MAKİNE AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Sorumlu Müdür

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız POLLYANNA GÜNDÜZ BAKIM EVİ için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sorumlu Müdür arayışımız bulunmaktadır.

25. Gemi Tamir İşletme Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Tamir İşletme Mühendisi …