1. Elektrik Bakım Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYPAK STRETCH FİLM AMBALAJ MAKİNE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Makine Bakım Teknikeri

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turan Plastik San. ve Tic. A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. İnşaat Saha Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONSERA YAPI ENDÜSTRİ VE TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKETİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Saha Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Mekanik Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Liv Hospital için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Elektrik Teknikeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFOR HOLDİNG için Malatya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Karbon Maden Lojistik San.Tic.A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Bakım Elemanı

Esen yumurta tar hay inş nak san tic ltd şti için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Arıza Bakım Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A. Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arıza Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Mimari Konsept Bakım Onarım Sorumlusu

Gıda Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Konsept Bakım Onarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Makine Teknikeri

Elektrikli Ev Aletleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOTORFAN ELEKTRİK SAN TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Bakım Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sem Plastik San ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Dizayn Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZATA TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Kompresör Bakım Teknisyeni

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güven Öncü Endüstriyel Soğutma Sistemleri San.ve T için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kompresör Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Bakım Formeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEFA ENDÜSTRİ A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Formeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Bakım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Menarini Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Harita Teknikeri (Antalya)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sur Yapı Endüstri San. ve Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harita Teknikeri (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Kontrol Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMS Uğur Metal için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Mekanik Bakım Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜLDOĞAN MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Sinyalizasyon Bakım Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul (Tümü) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Sinyalizasyon Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Maden Teknikeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÜPER ENERJİ MADENCİLİK İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maden Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Bakım Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manisa Kardan Cemmer Otom.Mak.Aksm.San. veTic.A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Mekanik Bakım Ustası

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız STAR MUTFAK VE MOB. AKS. SAN. VE TİC. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

23. Bakım Takımı Sorumlusu (Korece Bilen)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Takımı Sorumlusu (Korece Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Bakım Teknisyeni

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Park Plaza Yönetimi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Deneyimli Güzellik Uzmanı

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HİS GÜZELLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Deneyimli Güzellik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.