1. Web Tasarım Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız TASC MEDYA GRUP ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +28 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Web Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalıp Tasarım Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sab Otomotiv Yedek Parça Metal Makina San.ve Tic.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıp Tasarım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. Arge Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞAVERA GIDA A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Arge Direktörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASPİLSAN ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Altyapı Tasarım Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİGMA MÜHENDİSLİK HİZM.DEK.İNŞ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Altyapı Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Kıdemli Tasarım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORMA MAKİNA SAN.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Web ve Grafik Tasarım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Veri Yazılım Proje Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. (Kerzz POS) için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Web ve Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Arge Analitik Geliştirme Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Analitik Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Arge Analitik Geliştirme Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Analitik Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Arge Teknik Destek Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Teknik Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Arge Analitik Geliştirme Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arge Analitik Geliştirme Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Mekanik Tasarım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKEL TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Grafik Tasarım Uzmanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Görsel Tasarım Uzmanı

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız E-TRİNK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Görsel Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Mühendislik, Tasarım ve Ürün Müdürü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız örtaş çelik a.ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendislik, Tasarım ve Ürün Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Grafik Tasarım Yöneticisi

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkurtuluş Gayrimenkul ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Mekanik Tasarım Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız RENA MEKATRONİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız TYH Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Antrenör

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız İVEN BİLİŞİM ARGE KİMYA DANIŞMANLIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Antrenör arayışımız bulunmaktadır.

20. Teknik Destek Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SYSTEM PROGRAMCILIK ARGE YAZILIM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Mimari Teknik Ressam

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avlu Kentsel Tasarım için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.

22. Mimari Uygulama Mimarı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avlu Kentsel Tasarım için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Uygulama Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

23. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız NG Tasarım Otelcilik ve Turizm A.Ş. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Satış Danışmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yaprak Tasarım Tekstil için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. E-Ticaret Danışmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yaprak Tasarım Tekstil için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.