1. Satın Alma Görevlisi

Karali Çay için İstanbul Avrupa bölgesinde Satın Alma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLKİN TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. İdari İşler ve Satın Alma Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler ve Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. İthalat Satın Alma Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABS Alçı ve Blok Sanayi A.Ş. için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Satın Alma Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetur Çelebi Turizm İnş. San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satın Alma Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİGMA MÜHENDİSLİK HİZM.DEK.İNŞ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satın Alma Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Simerkom Elektronik Bilgisayar Tekstil Otomasyon için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Satın Alma Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satın Alma Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Aksesuar Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnteks Uluslararası Tekstil için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aksesuar Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Satın Alma Uzmanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tatmetal için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satın Alma Uzmanı

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ciner Gemi Acente için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Müdürü

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MET KAĞITÇILIK SAN.VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. IT Satın Alma Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız PwC için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak IT Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Satın Alma Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Almanca

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntercall Uluslarası Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Almanca arayışımız bulunmaktadır.

17. Alanya Şube Bireysel Bank. Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Şube Bireysel Bank. Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Devreye Alma Teknisyeni

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Schindler Türkeli Asansör San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Devreye Alma Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Uluslararası İş Geliştirme Uzmanı (Almanca)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uluslararası İş Geliştirme Uzmanı (Almanca) arayışımız bulunmaktadır.

20. Araç Kiralama Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilen Otomotiv Tic.Ltd.Şti. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kiralama Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Almanca Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BD EĞİTİM DANIŞMANLIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Araç Teslimat Sorumlusu

ŞİMŞEK MSM OTOMOTİV TİCARET A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Reyon Elemanı / Kasiyer - Alanya (Antalya)

Tespo A.Ş. için Antalya bölgesinde Reyon Elemanı / Kasiyer - Alanya (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

24. Danışma Görevlisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALMAN LİSELİLER KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Resepsiyonist

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRSES OTO ALIM SATIM TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.