1. Ürün Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Intra Farma İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM arayışımız bulunmaktadır.

3. Yedek Parça Depo Sorumlusu

Teknak Oto Ticaret Sanayi Ltd. Şti. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Torna Ustası

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARS HAVACILIK SAVUNMA MAKİNA SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Torna Ustası arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Personeli

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Üretim Sorumlusu

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Adliye İş Takip Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adliye İş Takip Personeli arayışımız bulunmaktadır.

8. Yazılım Birim Lideri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ SAVUNMA VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Birim Lideri arayışımız bulunmaktadır.

9. Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ SAVUNMA VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Üretim ve Ürün Geliştirme Direktörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRBAĞ SAVUNMA VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Ürün Geliştirme Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Aşçı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

12. Aşçı Yardımcısı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. İnsan Kaynakları Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bereket İlaç Kozmetik San. ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Dış Ticaret Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Formal Alüminyum Sanayi Ve Ticaret A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beta Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım) arayışımız bulunmaktadır.

16. Hırdavat Satış Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANCAKLI METAL YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hırdavat Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Müdür Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keramik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Proje Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Orko Madencilik A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Genel Başvuru

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burak Alüminyum San. ve Tic. A.Ş için Kırklareli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

22. Ürün Ağacı Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polat Group Redüktör Sanayi ve Ticaret A.Ş için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Ağacı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ser Savunma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Operatörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Teknikeri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.