1. Pano Montaj Ustası

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pacpro Otomasyon Mühendislik San. İç ve Dış Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

2. Cephe Mimarı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dap Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cephe Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

3. Alüminyum Doğrama Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKALSAN YAPI ALÜMİNYUM A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alüminyum Doğrama Ustası arayışımız bulunmaktadır.

4. Döner Ustası

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÖNERCİ SERKAN USTA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Döner Ustası arayışımız bulunmaktadır.

5. Plastik Enjeksiyon Ustası

Metplas Metal ve Plastik San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Ustası arayışımız bulunmaktadır.

6. Mekanik Bakım Ustası

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız STAR MUTFAK VE MOB. AKS. SAN. VE TİC. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Bakım Ustası

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜNEŞ TEL ÇEKME SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Bakım Ustası

Dağıtım Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız RENAR OTOMOTİV için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

9. Kaynak Ustası

Sumak Pompa için İstanbul Anadolu, Kocaeli bölgesinde Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalıp Ustası

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Miksan Makina Kalıp ve Yedek Parça imalat San. Dış için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıp Ustası arayışımız bulunmaktadır.

11. Montaj Ustası

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barışsan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

12. Kaporta Boya Ustası

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bostancıoğlu Otomotiv için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

13. Plastik Enjeksiyon Ustası

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akay Plastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Ustası arayışımız bulunmaktadır.

14. Mekanik Bakım Ustası

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız TANSOY MOTORLU ARAÇLAR LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

15. Pres Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORA MAKİNA KALIP İMALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. Pano Montaj Ustası

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVPAN ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pano Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

17. Kaynak Ustası

Taşıma Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ake Asansör Malzemeleri Paz. Ltd. Şti. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

18. Karoser Ustası

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güleryüz Karoseri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karoser Ustası arayışımız bulunmaktadır.

19. Yeşil Zeytin Fermantasyon Uzmanı / Ustası

Gizli Firma için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeşil Zeytin Fermantasyon Uzmanı / Ustası arayışımız bulunmaktadır.

20. Kaynak Ustası

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Topluluğu için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Ustası arayışımız bulunmaktadır.

21. Bakım Onarım Ustası

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Topluluğu için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektrik Bakım Ustası

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Topluluğu için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

23. Boya Ustası

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MTC PREMİUM 3D TASARIM VE MAKET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

24. Proje Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TENSAFLEX MEKANİK ÇATI VE CEPHE SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Proje Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TENSAFLEX MEKANİK ÇATI VE CEPHE SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Müdürü arayışımız bulunmaktadır.