1. Alüminyum Doğrama Usta Ve Kalfası

Özgün Bölme Duvar Sistemleri için İstanbul Anadolu bölgesinde Alüminyum Doğrama Usta Ve Kalfası arayışımız bulunmaktadır.

2. Usta - Neomarin Avm Makarnam

Makarnam için İstanbul Anadolu bölgesinde Usta - Neomarin Avm Makarnam arayışımız bulunmaktadır.

3. Usta - Maltepe Park Avm Makarnam

Makarnam için İstanbul Anadolu bölgesinde Usta - Maltepe Park Avm Makarnam arayışımız bulunmaktadır.

4. Usta - Metroway Avm Hd İskender

HD Holding / HD İskender için İstanbul Avrupa bölgesinde Usta - Metroway Avm Hd İskender arayışımız bulunmaktadır.

5. İhracat Bölge Müdürü (Usa)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız POLİMAZ AMBALAJ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Bölge Müdürü (Usa) arayışımız bulunmaktadır.

6. Usta - Ustabaşı - Ankara Forum AVM Pidem

PİDEM Restaurant İşletmeleri Turizm İnş. Ve San. A.Ş. için Ankara bölgesinde Usta - Ustabaşı - Ankara Forum AVM Pidem arayışımız bulunmaktadır.

7. Plastik Enjeksiyon Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEGAPLAST KALIP SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Dış Ticaret Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKSAN KAUÇUK KALIP OTOMOTİV. ÜR. SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Endüstriyel Tasarımcı

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİREL PLASTİK VE KALIP SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

10. Endüstriyel Tasarımcı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BENO PLASTİK AMBALAJ ve KALIP SANAYİ TİCARET A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

11. İhracat Satış Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERBİ BAĞLANTI TEKNOLOJİLERİ VE KALIP SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Çay,Yemek ve Temizlik Elemanı

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜVENÇ KALIP SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay,Yemek ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Ön Muhasebe Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kokoreççi Baki Usta için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Abkant Büküm Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAŞALAR KALIP YEDEK PARÇA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Abkant Büküm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Plastik Enjeksiyon Kalıpçısı

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYTİM PLASTİK VE KALIP TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Kalıpçısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim Planlama Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYAZ KAUÇUK PLASTİKVE KALIP MAKİNA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. CAD / Cam Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKIROĞLU KALIP MAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CAD / Cam Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Temizlik Görevlisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÖNERCİ SERKAN USTA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Yedek Parça Depo Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANKA KALIP VE ÜRETİM SAN.A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

21. CAD / Cam Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM AMBALAJ VE KALIP SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CAD / Cam Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. CNC Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM AMBALAJ VE KALIP SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

23. Proje Mühendisi

ROTAMAK OTOMOTİV KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Güvence Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEÇKİN KALIP SAÇ METAL ELEKTRİK OTOMOTİV YEDEK PA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kasiyer

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÖNERCİ SERKAN USTA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.