1. İç Denetim Uzman Yardımcısı / Yeni Mezun

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzman Yardımcısı / Yeni Mezun arayışımız bulunmaktadır.

2. Yeni Mezun Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntaya İnşaat Taahhüt Yatırım A.Ş. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Acil 4 Yıllık Mezun Fizyoterapist

Sağlık Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKMY GİRİŞİM için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Acil 4 Yıllık Mezun Fizyoterapist arayışımız bulunmaktadır.

4. Yeni İnşa Gemi Dizayn Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni İnşa Gemi Dizayn …

5. Koçtaş Fix Mağaza Müdürü (Fix İzmir Yeni Foça)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Koçtaş Fix Mağaza Müdürü (Fix İzmir Yeni Foça) arayışımız bulunmaktadır.

6. Yeni Doğan Yoğun Bakım Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız AHOSPİTAL SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Doğan Yoğun Bakım Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

7. Yeni Doğan Yoğun Bakım Hemşiresi

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YALOVA ÖZEL ATAKENT HASTANESİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Doğan Yoğun Bakım Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

8. Yeni Mezun/Genç Yetenek

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kosifler Oto için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Mezun/Genç Yetenek arayışımız bulunmaktadır.

9. Mühendislik Fakültesi Mezunu

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ITS. CALEB BRETT/DENİZ SURVEY GÖZETME VE TEST SERVİSLERİ ULUSLARARASI ANONİM ŞİRKETİ için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendislik Fakültesi Mezunu arayışımız bulunmaktadır.

10. Kasiyer (Yeni Koza Mersin)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİ KOZA TEKSTİL A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer (Yeni Koza Mersin) arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM

D&R için Ankara bölgesinde Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

14. İdari İşler Personeli

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. İdari İşler Uzmanı

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Santral Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Santral Personeli arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Personeli

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Asistanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeni İnci için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Ön Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeni İnci için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Rezervasyon Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN RESTORAN VE TURİZM İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Rezervasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Servis Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gen Era Diagnostik Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Personeli (Engelli)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Personeli (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

25. İdari İşler Personeli

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Personeli arayışımız bulunmaktadır.