1. Elektrik Bakım Teknisyeni

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tetra Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Forklift Servis Teknisyeni

Zirve istif için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Elektrik Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

4. Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ULTRASİS BİNA KONTROL SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

5. Kurye - Adana

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye - Adana arayışımız bulunmaktadır.

6. Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı

SUPERCELL BİLİŞİM HİZMETLERİ için Ankara bölgesinde Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Bakım Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Stoeger Silah Sanayi A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Servis Şoförü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNADAM UNLU MAMÜLLER GIDA İML. TUR.NAK.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Yönetici Adayı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Adayı arayışımız bulunmaktadır.

10. Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diversey için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj ve Servis Sorumlusu - Diyarbakır arayışımız bulunmaktadır.

11. Pos Saha Teknisyeni

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bileşim Finansal Teknolojiler ve Ödeme Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pos Saha Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

12. Mekanik Teknisyeni

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NGN Bilgi Teknolojileri Veri Merkezi Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

13. Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Efe Otomotiv - Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

14. Üretim Teknisyeni

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız LION PAKETLEME ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Support Services Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Support Services Specialist arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Mühendisi-Mekanik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Mekanik arayışımız bulunmaktadır.

17. İSG ve Çevre Mühendisi

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çimsa Çimento San.ve Tic.A.Ş. için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İSG ve Çevre Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boyut Grup Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. - Ene için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı/İzmir arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe ve Finans Şefi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Sekreter

Kağıt ve Selüloz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACMSAN KAĞIT AMBALAJ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

22. Hidrolik Bakımcı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öz Kardeşler Kurtarma Ltd. Şti. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hidrolik Bakımcı arayışımız bulunmaktadır.

23. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Genel Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEYER GROUP için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Haber Spikeri

Radyo - TV sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİREKLAM MEDYA VE İLETİŞİM HİZMETLERİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Haber Spikeri arayışımız bulunmaktadır.