101. Muhasebe Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

102. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gates Endüstriyel Metal Kauçuk Sanayi ve Ticaret için İzmir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

103. Kurumsal İletişim Stajyeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

104. Stajyer Mimar

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fiba Perakende Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Mimar arayışımız bulunmaktadır.

105. Pazarlama Stajyeri (Techcareer.Net)

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer.net için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri (Techcareer.Net) arayışımız bulunmaktadır.

106. Alt Yazı (Kj) Operatörü

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkuvaz Medya Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alt Yazı (Kj) Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

107. Uzun Dönem Stajyer

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİRİKİM PİLLERİ BATARYA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

108. Kalite İş Sağlığı ve Güvenliği Uzun Dönem Stajyer

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.-3 için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kalite İş Sağlığı ve Güvenliği Uzun Dönem Stajyer …

109. Forward Talent Program 2024

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Autoliv için Kocaeli bölgesinde Periodical olarak çalışacak Forward Talent Program 2024 arayışımız bulunmaktadır.

110. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Stajyeri

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arvato Lojistik Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama ve Kurumsal İletişim Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

111. Uzun Dönem Stajyer

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

112. İnsan Kaynakları Stajyeri

Aktiv Turizm Ticaret Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

113. Tasarım Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUDO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Tasarım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

114. Tasarım Stajyeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUDO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Tasarım Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

115. Üniversite Stajyeri

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramada Plaza Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversite Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

116. Bordro ve Özlük İşleri Uzun Dönem Stajyer

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

117. Uzun Dönem Stajyer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMPO OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

118. Merkezi Denetim Ekibi - Stajyer

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız EY için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merkezi Denetim Ekibi - Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

119. Operasyon Stajyeri

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekrem Agro Dış Ticaret A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

120. Influencer Pazarlama Stajyeri

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konuşarak Öğren için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Influencer Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

121. Pazarlama ve İletişim Uzun Dönem Stajyer

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mazars Denge için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Pazarlama ve İletişim Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

122. Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) Stajyeri

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konuşarak Öğren için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

123. Pazarlama Stajyeri

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Technofashion Global için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

124. Stok ve Giriş /Çıkış Kalite Kontrol Personeli

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tende Elektronik Yaz. Müh. İlet. Mak. San. ve Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stok ve Giriş /Çıkış Kalite …

125. Ofis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MOSKİNO MAKİNA ELEK. REK. İNŞ. YAZ. İTH. İHR. LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.