26. Stajyer Avukat

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır.

27. Stajyer Öğrenci

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acme Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Öğrenci arayışımız bulunmaktadır.

28. İnşaat Muhasebesi Stajyeri

BATI BİRİKİM GAYR.İNŞ. YAT. SAN. Ve TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde İnşaat Muhasebesi Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

29. İnsan Kaynakları Stajyeri

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elso Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

30. Stajyer Öğrenci

ASYA ASC HAVACILIK EĞİTİM BAKIM TAŞ TUR İTH İHR T için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Öğrenci arayışımız bulunmaktadır.

31. Stajyer

İş Güvenliği Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÖNTEM AKADEMİ İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

32. İnsan Kaynakları Stajyeri

Armağan Oyuncak için İstanbul Avrupa bölgesinde İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

33. İnsan Kaynakları Stajyeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Armağan Oyuncak San. ve Tic. Aş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

34. İnsan Kaynakları Zorunlu Stajyer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEK TEKNOLOJİ PAZARLAMA A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Zorunlu Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

35. Stajyer

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız The Ritz- Carlton, Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

36. Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIPARMAK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

37. Genel Başvuru Stajyer Engelli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru Stajyer Engelli arayışımız bulunmaktadır.

38. Muhasebe Stajyeri

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jokey Turkey Ambalaj Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

39. Satınalma ve Lojistik Stajyeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jokey Turkey Ambalaj Sanayi A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma ve Lojistik Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

40. Araştırma Geliştirme / Arge Stajyeri

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız JOKEY TURKEY AMBALAJ SANAYİ A.Ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

41. Finans Stajyeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız PURATOS GIDA SANAYİ TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Finans Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

42. Stajyer Etüt Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Açı Eğitim Kurumları için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stajyer Etüt Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

43. Muhasebe Stajyeri

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NISH KOZMETİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

44. Uzun Dönem Stajyer (Parts Intern)

Jeneratör sektöründe faaliyet gösteren firmamız CUMMINS TURKEY için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer (Parts Intern) arayışımız bulunmaktadır.

45. Proje Yönetimi ve Teşvikler Uzun Dönem Stajyeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aygaz için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yönetimi ve Teşvikler Uzun Dönem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

46. Uzun Dönem Stajyer

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORTEM ELEKTRONİK ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

47. Pazarlama Stajyeri - Uzun Dönem

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASCENDUM MAKİNA için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Pazarlama Stajyeri - Uzun Dönem arayışımız bulunmaktadır.

48. İş Mükemmelliği Stajyeri (Samandıra)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Mükemmelliği Stajyeri (Samandıra) arayışımız bulunmaktadır.

49. Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi/Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZ ve DON. SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi/Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

50. Kurumsal İletişim ve Marka Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZ ve DON. SAN. ve TİC. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim ve Marka Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.