1. Satış Danışmanı- Maraton Alt/ Fenerium Alt

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Maraton Alt/ Fenerium Alt arayışımız bulunmaktadır.

2. Maraton Alt / Fenerium Alt - Satış Danışmanı

Fenerium için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Maraton Alt / Fenerium Alt - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Home Care and I&I Cleaning Sales Account Manager

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİESTERFELD ÖZEL KİMYASALLAR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Home Care and I&I Cleaning Sales Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

4. Instrumentation and Control Engineer (I&C)

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Instrumentation and Control Engineer (I&C) arayışımız bulunmaktadır.

5. Fenerium Alt - Mağaza Müdür Yardımcısı

Fenerium için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Fenerium Alt - Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

6. Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı

Çeviri Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BELKADİL ULUSLARARASI DANIŞMANLIK VE YABANCI DİL HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Belkadil I Müşteri İlişkileri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Alt Yazı (Kj) Operatörü

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkuvaz Medya Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alt Yazı (Kj) Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Kasiyer- Fenerium Alt

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fenerbahçe Spor Kulübü için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer- Fenerium Alt arayışımız bulunmaktadır.

9. Sörveyör (P&I)

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vitsan Mümessillik ve Müşavirlik A.Ş. için Hatay +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sörveyör (P&I) arayışımız bulunmaktadır.

10. Welcome Master I Receptionist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cullinan Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Welcome Master I Receptionist arayışımız bulunmaktadır.

11. Çiftlik Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTUN GIDA ANONİM ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çiftlik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Tıbbı Satış Temsilcisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız I MED Tıbbi Cihazlar Sanayi Ticaret Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞUŞ ELEKTRİK ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR ALT YAPI HİZMETLERİ SAN. TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN ORAN için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kurumsal İletişim Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ide okulları için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İletişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Danışma Görevlisi

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız AGS ALTIN GEZEGEN VARLIK YÖNETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Temsilcisi

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız erenay ileri teknoloji otomotiv ve motosiklet için Trabzon +20 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Şefi

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız erenay ileri teknoloji otomotiv ve motosiklet için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Diyetisyen

ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diyetisyen arayışımız bulunmaktadır.

20. Avukat

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN EMEK Hukuk Bürosu –Av. Altın MİMİR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Avukat arayışımız bulunmaktadır.

21. Vezne Sorumlusu

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKGÜNLER KIYMETLİ MADENLER VE ALTIN ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vezne Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Metalurji Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAĞLAMOĞLU ALTIN MÜCEVHERAT TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Metalurji Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Dökümhane Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAĞLAMOĞLU ALTIN MÜCEVHERAT TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dökümhane Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kimyager

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAĞLAMOĞLU ALTIN MÜCEVHERAT TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimyager arayışımız bulunmaktadır.

25. Kıdemli Satış Operasyon Sorumlusu

Organizasyon ve Animasyon Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTIN KORU için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Satış Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.